نمکی: هیچ موردی از کرونا در کشور نداریم
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: تاکنون هیچ مورد اثبات شدهای از ویروس کرونای جدید در کشور نداشتهایم و اگر این وضعیت تا دو هفته دیگر تداوم یابد فاز اول کرونا را بدون ابتلا مدیریت کردهایم. سعید نمکی در مراسم رونمایی از سامانه برخط اطلاعات بیمه شدگان درمان کشور در سازمان بیمه سلامت افزود: همه موارد مشکوک به کرونا به بیمارستان ارجاع شده اند....
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: تاکنون هیچ مورد اثبات شدهای از ویروس کرونای جدید در کشور نداشتهایم و اگر این وضعیت تا دو هفته دیگر تداوم یابد فاز اول کرونا را بدون ابتلا مدیریت کردهایم.
سعید نمکی در مراسم رونمایی از سامانه برخط اطلاعات بیمه شدگان درمان کشور در سازمان بیمه سلامت افزود: همه موارد مشکوک به کرونا به بیمارستان ارجاع شده اند. نمونههای مکرری آزمایش شده اند و در 36 مرز کشور دستگاه تب سنج حرارتی مسقر شده، تاکنون هیچ مورد مثبتی از این بیماری نداشته ایم.
وی گفت: دانشجویان بازگشته از چین نیز سالم هستند و حتی زبالههای مربوط به این افراد هم از هواپیما و هم در محل استقرار در قرنطینه با خودروی مخصوص حمل و به روش علمی معدوم شده است.
نمکی ادامه داد: نماینده سازمان ملل متحد نیز پس از بازدید از محل قرنطینه دانشجویان بازگشته از چین و اقدامات پیشگیرانه ایران حیرت کرد و از این اقدامات قدردانی کرد.
وزیر بهداشت گفت: امسال سال سختی بود و همزمان با مشکلات اقتصادی و تحریم در حالی که 5500 میلیارد تومان از بودجههای سال گذشته وصول نشد و 20 هزار بدهی بیمهها مانده بود، توانستیم سیل فروردین را بدون اپیدمی مدیریت کنیم. آنفلوانزای 13 هزار و 200 نفر مدیریت شد و اکنون بیماری کرونا نیز به کشور وارد نشده است.
وی افزود: همه این اقدامات بدون کمک خارجی مدیریت شد در حالیکه چین در هفته سوم شیوع کرونا در حالی که کمتر از 12 هزار مبتلا داشت از اتحادیه اروپا درخواست کمک کرد.
نمکی با اشاره به توسعه زیرساختهای خدمات الکترونیک سلامت گفت: زیرساخت اصلی توسعه خدمات الکترونیک سلامت ایجاد پرونده الکترونیک سلامت است که به عنوان ریل گذاری اصلی انجام شده و اجرای نظام ارجاع، پزشک خانواده و راهنماهای بالینی درمانی در بستر پرونده الکترونیک سلامت انجام میشود.
وزیر بهداشت ادامه داد: اقدام بعدی نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیک است که با همکاری سازمان نظام پزشکی آماده اجرا است و 10 هزار داروخانه نیز این به سیستم مجهز شده اند و مرحله آخر که اتصال مطبها به این سیستم است باقیمانده که با مهربانی و زور به دنبال ترغیب پزشکان هستیم و در صورت لزوم اقدامات تقنینی نیز برای استقرار نسخه الکترونیک انجام میشود.
وی گفت: 80 درصد کار برای اجرای نسخه الکترونیک انجام شده و با اتصال مطبها کامل میشود. اقدام بعدی ارائه خدمات پزشکی از راه دور و آموزش عمومی و تخصصی پزشکی از راه دور است که به دنبال تعرفه گذاری خدمات پزشکی از راه دور برای استقرار این خدمات در کشور هستیم.
وی گفت: توسعه خدمات الکترونیک و خدمات سلامت از راه دور به نفع مردم، دولت، بیمهها و ارائه دهندگان خدمات سلامت است هزینههای اضافه را حذف میکند، پرداخت به پزشکان را تسریع میکند و اجرای گایدلاینها و استاندارهای درمانی را میسر میسازد.