نژاد پرستی
نژاد پرستی
بازیکنان تیم فوتبال یوونتوس پیش از برگزاری دیدار مقابل میلان، پیراهنهایی که بر روی آن شعار علیه نژاد پرستی نوشته شده بود، را بر تن کردند.
«بیشک تحلیلهای متفاوت و متعددی میتوان نسبت به سیاستهای نژادپرستانه دولت آمریکا بیان کرد، لیکن ضرورت واکاوی خاستگاه فکری نژادپرستی در غرب میتواند بیش از پیش در باز شدن گره کور نژادپرستی مدرن آمریکا موثر واقع شود.»
حجت الاسلام رضا سالاری امام جمعه عنبرآباد گفت: امروز شاهدیم در آمریکا بیش از 50 ایالت او درگیر آشوب های داخلی است و این حرکت مردم آمریکا آغازی بر پایان طاغوت بزرگ و نابودی اسرائیل در جهان است.
استانها - ایرنا - امامان جمعه برخی مراکز استانی در خطبههای این هفته نمازجمعه با اشاره به نامگذاری امسال به سال "جهش تولید" از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی اظهارداشتند: انتخاب این شعار بیانگر دغدغه رهبری نسبت به مسائل اقتصادی و معیشتی است که باید از سوی همه مسوولان و مردم مورد توجه قرار بگیرد.
محسن رضایی در صفحه شخصی خود در توئیتر درباره نژاد پرستی در آمریکا توئیتی را خطاب به ترامپ منتشر کرده است.
بجنورد - ایرنا - نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی و امام جمعه بجنورد گفت: اعتراضها و قیامها در آمریکا، نشان میدهد، ابرقدرتی این کشور روبه افول و سقوط است.
اعتراضات سراسری و جهانی علیه جنایت اخیر پلیس آمریکا همچنان ادامه دارد، اما توجه مقامات این کشور متمرکز بر معترضان هنگکنگی است.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام نوشت: نظام آمریکایی پایان یافته و اقدامات ترامپ آمریکا را در سراشیبی تجزیه قرار داده است.
دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: حال که ندای «ان اکرمکم عندالله اتقیکم» از پس قرنها به گوش جهانیان رسیده شاید صهیونیسم نژادپرست بیش از هر حکومتی از فروریختن نمادهای نژادپرستی در غرب نگران باشد.
نمایشگاه «نمیتوانم نفس بکشم» در پی فرمایشات رهبری و به مناسبت هفته حقوق بشر آمریکا برگزار شده که تا پایان خردادماه میزبان علاقه مندان است.
ایزدی، عضو هیئت علمی دانشگاه تهران با اشاره به اینکه نژادپرستی یکی از ستون های تمدن آمریکاست، گفت: آمریکا در حوزه های اقتصادی، نظامی، قدرت نرم وبرخی حوزه های دیگر دچار افول شده است.
حجت الاسلام قاسم متقی نیا گفت: امروز دولت آمریکا از درون تهی شده و ظلم و ستم پایدار نمی ماند و رو به افول بودن آمریکا سرعت گرفته است.
بخشایش اردستانی کارشناس مسائل سیاسی و بینالمللی با اشاره به اینکه خشم روزهای گذشته مردم آمریکا تنها به خاطر کشته شدن یک فرد سیاهپوست نبود گفت: تظاهرات اخیر خشم فروخورده مردم از اوضاع سیاسی اقتصادی و اجتماعی آمریکاست که منتظر یک جرقه بود.
پکن - ایرنا - اندیشمند و مدیر مرکز تحقیقات آسیای غربی و آفریقای شمالی دانشگاه شرق چین، نژاد پرستی را از ریشه های اصلی اعتراضات جامعه و شورش علیه تبعیض نژادی در آمریکا عنوان کرد و گفت: نژاد پرستی در آمریکا ریشه دوانده است.
خواجی کارشناس مسائل بین الملل گفت: هر پدیده سیاسی و اجتماعی که رخ می دهد علت های گوناگونی دارد و نمی توان علت تظاهرات این روزهای آمریکا را صرفا به دلیل قتل جرج فلوید دانست بلکه مشکلات عمیقی دست به دست هم داده تا این اعتراضات شکل بگیرد.