پنج‌شنبه 11 دی 1404

نگرانی جریان های نفاق از وحدت ایران و عراق

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
نگرانی جریان های نفاق از وحدت ایران و عراق

روح‌الله نباتی پیاده‌روی اربعین را همایش بین المللی و جهانی و نقطه تلاقی برای ملت های مسلمانانی دانست که یک هدف مشترک را حول محور حضرت اباعبدالله الحسین (ع) دنبال می‌کنند، گفت: دشمن از این وحدت نگران است و به همین خاطر یکبار در عراق علیه ایران شایعه پراکنی می‌کند و بار دیگر علیه ایران در عراق. بنابراین باید هوشیار باشیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهمدان؛ روح‌الله نباتی، فرماندار شهرستان بهار و کارشناس فضای مجازی در گفت‌وگو با خبرنگار ما؛ اظهار کرد: پیاده‌روی اربعین یک نقطه تلاقی برای ملتهای مسلمانانی است که یک هدف مشترک دارند و در یک نقطه به اشتراک می رسند، آن هم حضرت اباعبدالله الحسین (ع) است.

وی پیاده روی اربعین حسینی را یک همایش بین المللی و جهانی خواند و گفت: در این همایش همه ملتهای مسلمان به خصوص شیعیان گرد هم می آیند و آن آرمان و هدف مشترک و یاد و نام حضرت امام حسین (ع) را گرامی می‌دارند.

کارشناس فضای مجازی ادامه داد: دشمن از این اتحاد و وحدت مسلمانان به وحشت می افتد و نگران از این است که این اتفاق در حول محور امام حسین (ع) اتفاق بیفتد، و تلاش می کنند که این ید واحده را از بین ببرند.

نباتی خاطرنشان کرد: یکی از ابزار دشمن برای ایجاد اختلاف افکنی و تفرقه بین ملتهای مسلمان همین فضای مجازی است که با شایعه پراکنی در آن اقدام می‌کنند، یکبار شایعه پراکنی در ایران را علیه عراقی‌ها و بار دیگر شایعه را در عراق علیه ایرانی‌ها به راه می اندازند.

فرماندار شهرستان بهار یادآور شد: این اختلاف افکنی‌ها و تفرقه اندازی‌ها بین ملتهای ایران و عراق در واقع جامه عمل پوشانیدن به شعار استعمارگر پیر است که "اختلاف بینداز و حکومت کن" را در فضای مجازی دامن می‌زنند.

وی تأکید کرد: مردم باید هوشیارانه عمل کنند، به شایعات گوش ندهند و اخبار را از منابع موثق دنبال کنند و به شایعات توجه نکنند.

نباتی یادآور شد: گروهک‌های نفاق از گذشته تاکنون از هر ابزاری در حوزه سیاسی، نظامی، اعتقادی دست به کشتار و قتل زده‌اند و به دامن دشمن پناه آورده‌اند، و نباید گول این گروه را خورد.

انتهای پیام /