نیازمند احداث 75 پروژه جدید آموزشی در قزوین هستیم / ساخت مدرسهای در منطقه محروم کوهین بههمت طرح "آجر به آجر"
عسگرعلی جوانبخت، مدیرکل نوسازی مدارس استان قزوین گفت: در مجموع به احداث حدود 75 پروژه آموزشی در سطح استان نیاز است که باید در شهرکهای اقماری ساخته شود و 190 پروژه آموزشی نیازمند تخریب و بازسازی است.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ عسگرعلی جوانبخت در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی صبح قزوین با اشاره به اقدامات اداره نوسازی مدارس استان طی سال جاری اظهار کرد: در سال 99 حدود 31 پروژه آموزشی و تربیتی را تحویل دادیم که از این تعداد 29 پروژه آموزشی و دو پروژه نیز سالن ورزشی است.
وی افزود: از مجموع پروژههای تحویلی در سال جاری 17پروژه روستایی و مابقی آن شهری است که بالغ بر 110 میلیارد تومان هزینه ساخت این پروژهها شده که شامل 215 کلاس درس به مساحت 30هزار مترمربع بوده است.
مدیرکل نوسازی و تجهیز مدارس استان قزوین تصریح کرد: در مجموع به احداث حدود 75 پروژه آموزشی در سطح استان نیاز است که باید در شهرکهای اقماری نظیر محمودآباد، ناصرآباد، شهرک دانش، بیدستان، جوبیندر، شریفآباد و الوند ساخته شود؛ همچنین شهرک مهرگان نیازمند احداث 38 پروژه است.
190 پروژه آموزشی نیازمند تخریب و بازسازی است
وی بیان کرد: برای احداث 75 پروژه در سطح استان به 450 میلیارد تومان اعتبار نیاز است؛ ضمن اینکه حدود 207 پروژه در سطح استان نیازمند مقاوم سازی بوده و که انجام این پروژهها به حدود 155میلیارد تومان نیاز دارد.
این مقام مسئول اضافه کرد: همچنین 190 پروژه در استان قزوین به تخریب و بازسازی نیاز دارد که برای تکمیل این پروژهها به حدود 470 میلیارد تومان اعتبار نیازمند است.
جوانبخت تاکید کرد: در مجموع به حدود هزار و 79 میلیارد تومان برای بحث مقاومسازی، تخریب و بازسازی و احداث 75 پروژه آموزشی در سطح استان نیاز است.
وی عنوان کرد: از سال 76 تاکنون هزار و 41 پروژه مشتمل بر 4 هزار و 732 کلاس درس و زیربنای 772 هزار و 725 مترمربع تحویل آموزش و پرورش استان داده شده است.
1170 کلاس درس نیازمند استانداردسازی گرمایشی است
مدیرکل نوسازی مدارس استان قزوین تصریح کرد: در بحث استانداردسازی سیستم گرمایشی مدارس نیز از سال 92 تا 99 نزدیک به 4 هزار و 756 کلاس درس استانداردسازی شده و هزار و 170 کلاس درس باقی مانده است که تا پایان سال 1400همه مدارس تکمیل میشود که مبلغ مورد نیاز برای انجام این کار حدود 35 میلیارد تومان است.
جوانبخت بیان کرد: بیش از 300 خیر مدرسه ساز از سال 96 تاکنون با آموزش و پرورش و اداره کل نوسازی استان همکاری داشتهاند که در مجموع 30 درصد اعتبارات پروژهها توسط خیرین تامین شده است.
وی با اشاره به افزایش مشارکت خیرین مدرسه ساز به 45 درصد در سال جاری گفت: پویش "آجربهآجر" به این معناست که میتوانیم بگوییم همه مردم میتوانند خیر مدرسه ساز باشند.
این مقام مسئول بیان کرد: رویکرد پویش "آجربهآجر" این است که هرکس به هر میزان که در توان دارند حتی به اندازه قیمت یک آجر مردم میتوانند در امر مدرسه سازی سهیم باشند.
استقبال خوب مردم قزوین از پویش "آجربهآجر"
مدیرکل نوسازی مدارس استان قزوین گفت: هدف از اجرای طرح آجر با آجر ایجاد دغدغه و درگیر شدن ذهن مردم نسبت به حفظ مشارکت پذیری در جهت ساخت و ساز مدرسه همچنین اشاعه فرهنگ خیری و ایجاد حس مسئولیت پذیری در مردم است.
وی تصریح کرد: از آنجا که امکان برگزاری جشنواره خیرین مدرسه ساز استانی با توجه به شیوع بیماری کرونا فراهم نیست، لذا با اجرای طرح آجر به آجر به دنبال جذب مشارکتهای مردمی در امر خیر مدرسه سازی هستیم.
این مقام مسئول عنوان کرد: خوشبختانه شاهد استقبال خوب مردم خیر استان در این پویش بودیم به طوری که بیش از 700 نفر از هم استانیها در این پویش شرکت داشتند که با حضور یک خیر نیکوکار دیگر و جمع آوری 220میلیون تومان امکان ساخت یک مدرسه در روستای شنازن که یکی از مناطق محروم کوهین است فراهم شد.
وی در پایان گفت: همچنین با مشارکت دو برادر خیر دیگر احداث دو مدرسه 9 و 12 کلاسه با اعتبار 10 میلیارد تومان در شهرک پونک شروع خواهد شد.
انتهای پیام /