نیروگاه سیریک پروژه مهم اقتصادی مشترک ایران و روسیه است
سیریک - وزیر نیرو گفت: نیروگاه سیریک یک پروژه مهم اقتصادی مشترک دو کشور ایران و روسیه است.
سیریک - وزیر نیرو گفت: نیروگاه سیریک یک پروژه مهم اقتصادی دو کشور ایران و روسیه است.
به گزارش خبرنگار مهر، رضا اردکانیان پیش ازظهر پنجشنبه در حاشیه مراسم آغاز عملیات اجرایی احداث نیروگاه 1400 مگاواتی سیریک که توسط کشور روسیه انجام می شود، در جمع خبرنگاران بیان داشت: احداث نیروگاه 1400 مگاواتی سیریک گام بلندی در گسترش روابط اقتصادی بین دو کشور بزرگ منطقه برداشته شود و مسیر روشنی به ویژه پس از الحاق جمهوری اسلامی ایران به موافقتنامه اقتصادی اوراسیا در توسعه و آبادانی و صلح و ثبات این منطقه برداشته شود.
وی اظهارداشت: نیروگاه سیریک گام اول بود و طی توافقات انجام شده با مقامات کشور روسیه پروژه های بعدی شامل برقی کردن خط راه آهن اینچه برون - گرمسار، راه آهن زاهدان - بیرجند، توسعه نیروگاه حرارتی، همچنین نیروگاه قطب بند اولیا و تامین واگن های مترو برای کلان شهرهای ایران یکی پس از دیگری عملیاتی خواهد شد.
اردکانیان ضمن تشکر از کاظم جلالی سفیر ایران در روسیه بابت پیگیری ها برای به نتیجه رساندن پروژه های مشترک دو کشور، خاطرنشان کرد: ان شالله در آینده شاهد اتفاقات خوب اقتصادی در روابط دو کشور ایران و روسیه خواهد افتاد و شاهد آغاز عملیات های اجرایی و حتی بهره برداری پروژه های مشترک خواهیم بود.
وی افزود: وقتی در پاییز سال 97 وظیفه کمیسیون مشترک اقتصادی جمهوری اسلامی ایران و کنفدراسیون روسیه به بنده محول شد. اولین برنامه برگزاری اجلاس کمیسیون مشترک در ایران بود که با همکاری نزدیک با وزیر انرژی روسیه در اواخر بهار 98 اجلاس بزرگی در تهران و اصفهان با حضور مقامات دولتی برگزار کنیم. دراین اجلاس تصمیمات خوبی گرفته شد و پروژه های بزرگی مورد بحث قرار گرفت. نیروگاه سیریک یکی از پروژه های مورد بحث بود که به دلایلی متوقف شده بود.
وزیر نیرو تصریح کرد: یادم است بعد از اجلاس زمانی که گزارش خدمت مقام معظم رهبری تقدیم کردم. در هامش گزارش مرقوم فرمودند که همان کاری که از وزیر نیرو توقع می رفت انجام شده است.
به گفته اردکانیان، در هشت ساله دولت تدبیر و امید زمانی که به کارنامه آن در حوزه انرژی نگاه می کنیم اتفاقات خوبی رقم خورده است. بسیاری از نیاز آبی در استان هرمزگان با آب شیرین کن ها تامین می شود. طرح های متعددی در دست اجرا است. البته کلید اصلی توسعه در مناطق در حال توسعه نظیر کشورمان، نه شایسته سالاری و شایسته گزینی، که آن هم لازم است، ولی انتخاب مدیران فراشایسته است.
وی افزود: توسعه مثل عرصه آموزش و پرورش است که می بایست معلمان و مدرسانی در سطح بالایی باشند که باعث ارتقا آموزش باشند. مدیران فراشایسته موجب توسعه و ارتقا شرایط می شوند. کسانی که حد رضایت آنها حد روزمرگی نیست.
ادامه دارد...