هجدهمین جشنواره فیلم مقاومت؛ مسیری نو در سینمای مقاومت با تأکید بر آموزش، تولید و شبکه سازی داخلی و خارجی
به گزارش فرهنگی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابطعمومی هجدهمین جشنواره بینالمللی فیلم مقاومت، این دوره از جشنواره با رویکردی متفاوت و اهداف بلندمدت، تحت مدیریت دبیرخانهای دائمی آغاز به کار کرده است. محمد علی شجاعی فرد، قائممقام دبیر این جشنواره، در مصاحبهای، جزئیات روند برگزاری، مهمترین دستاوردها، چالشها و برنامههای آینده این جشنواره را تشریح کرد. شجاعی فرد ضمن تأکید بر دائمیسازی...
به گزارش فرهنگی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابطعمومی هجدهمین جشنواره بینالمللی فیلم مقاومت، این دوره از جشنواره با رویکردی متفاوت و اهداف بلندمدت، تحت مدیریت دبیرخانهای دائمی آغاز به کار کرده است. محمد علی شجاعی فرد، قائممقام دبیر این جشنواره، در مصاحبهای، جزئیات روند برگزاری، مهمترین دستاوردها، چالشها و برنامههای آینده این جشنواره را تشریح کرد.
شجاعی فرد ضمن تأکید بر دائمیسازی دبیرخانه جشنواره، گفت: «ایجاد زیرساختهای اجرایی و مدیریتی، جذب هنرمندان توانمند و تأسیس مدرسه سینمایی شهید آوینی از جمله مهمترین اقدامات جشنواره هجدهم بوده است. این مدرسه، هنرمندان جوان و مستعد حوزه مقاومت را برای آینده سینمای دفاع مقدس آماده میکند.»
وی به راهاندازی اولین جام ملی تولیدات هوش مصنوعی اشاره کرد و افزود: «این جام با حضور 70 تیم در دیماه برگزار شد و اختتامیه آن این هفته برگزار میشود. همچنین دومین جام در بهمنماه آغاز خواهد شد و در نهایت، با برگزاری سوپرجام، تیمهای برتر تقدیر خواهند شد.»
یکی از محورهای اصلی جشنواره، توجه به آموزش است. قائم مقام دبیر جشنواره خاطرنشان کرد: «بیش از 5000 نفر در دورههای آموزشی آفلاین با موضوعاتی، چون فیلمسازی کوتاه، مستند، فیلمنامهنویسی و تولید با هوش مصنوعی ثبتنام کردهاند. اطلاع رسانیها و جزئیات آن از طریق سایت جشنواره انجام خواهد شد.
شجاعی فرد از آغاز اکرانهای مردمی جشنواره در مناطق محروم خبر داد و افزود: «افتتاح این اکرانها در روستای درهبید با حضور هنرمندان برجسته دفاع مقدس برگزار خواهد شد.» وی همچنین از برنامهریزی برای تولیدات فاخر سینمایی در حوزه دفاع مقدس و مقاومت خبر داد.
قائممقام دبیر این جشنواره با اشاره به اهداف بلندمدت جشنواره گفت: «شبکهسازی هنرمندان مقاومت در سطح ملی و بینالمللی و تبدیل این شبکه به اتحادیه فیلمسازان مقاومت از دستاوردهای مهم جشنواره است.» وی همچنین بر ضرورت تقویت ارتباطات بینالمللی و افزایش تولیدات سینمایی تأکید کرد.
وی در ادامه افزود: «بیش از 14 کشور میزبان آثار ارسالی به جشنواره بودهاند و تلاشها برای ایجاد جذابیتهای بیشتر در گفتمان مقاومت ادامه دارد. این تعاملات، زمینهساز تولیدات سینمایی در کشورهای مختلف خواهد بود.»
شجاعی فرد اظهار داشت: «توسعه دبیرخانههای دائمی در استانها، برگزاری جشنواره بهصورت سالانه و تمرکز بر تولید آثار فاخر از برنامههای بلندمدت ماست. همچنین، درگیری استانها در فرآیند تولیدات هنری مقاومت، فضای جدیدی برای شناسایی و بسیج ظرفیتهای هنری فراهم میکند.»
گفتنی است؛ هجدهمین جشنواره فیلم مقاومت با تأکید بر آموزش، تولید و تعاملات بینالمللی، مسیر جدیدی را در سینمای مقاومت ترسیم کرده است. این رویداد، فرصتی برای معرفی هنرمندان جوان و تولیدات فاخر در عرصه سینمای مقاومت است و افقهای روشنی برای این حوزه ترسیم میکند.