چهارشنبه 3 بهمن 1403

هدف از انتخاب «آذرمنصوری» به عنوان دبیرکل جبهه اصلاحات، جذب رای آشوبگران سال گذشته است + فیلم

خبرگزاری دانشجو مشاهده در مرجع
هدف از انتخاب «آذرمنصوری» به عنوان دبیرکل جبهه اصلاحات، جذب رای آشوبگران سال گذشته است + فیلم

محمدصادق کوشکی کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، درباره آرایش سیاسی جریان اصلاحات برای انتخابات مجلس امسال اظهارکرد: بخش افراطی جبهه اصلاحات یعنی بازماندگان جبهه منحله مشارکت، در چندسال گذشته متوجه شده‌اند که شانس زیادی برای ماندن در قدرت ندارند؛ زیرا بدنه اصلاحات از عملکرد بقایای جبهه مشارکت ناامید شده و لذا پایگاه رای خود را از دست داده‌اند. وی افزود:...

محمدصادق کوشکی کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، درباره آرایش سیاسی جریان اصلاحات برای انتخابات مجلس امسال اظهارکرد: بخش افراطی جبهه اصلاحات یعنی بازماندگان جبهه منحله مشارکت، در چندسال گذشته متوجه شده‌اند که شانس زیادی برای ماندن در قدرت ندارند؛ زیرا بدنه اصلاحات از عملکرد بقایای جبهه مشارکت ناامید شده و لذا پایگاه رای خود را از دست داده‌اند.

وی افزود: حوادث ماه‌های گذشته باعث شد تا موضوع عبور بخشی از جبهه اصلاحات از سران خود جدی‌تر دنبال شود. درسال 83 نیز بخشی از جریان اصلاحات عبور از سید محمد خاتمی را نشان داد و در سال 1401 نیز در جریان آشوب‌ها، بسیاری از آشوب‌گران که برخی از آن‌ها بدنه اصلاحات را تشکیل می‌دادند، نشان دهند که هیچ اعتقادی به جبهه اصلاحات ندارند.

کوشکی ادامه داد: جبهه اصلاحات در آشوب‌های سال گذشته بسیار منفعلانه عمل کرد و تماشاچی بود. درواقع این جبهه قادر به موضع‌گیری نبود و حتی اگر موضع‌گیری هم داشتند، هیچکس تحویل شان نمی‌گرفت. اصلاحات برای حضور در قدرت متوسل به چهره‌هایی مانند آذر منصوری شده است که جزءتندروترین افراد حاضر در این جبهه محسوب می‌شود. درواقع آن‌ها از فردی رونمایی کردند که رفتارهای نابهنجار بخشی از جامعه را مانند نگهداری از سگ انجام می‌دهد و در عین حال نماز هم می‌خواند.

این کارشناس تصریح کرد: هدف از انتخاب آذرمنصوری به عنوان دبیرکل جبهه اصلاحات، جذب رای آشوب‌گران و طیف هنجارشکن متعلق به آشوب‌های سال 1401 بود. البته انتخاب آذرمنصوری به عنوان دبیرکل جبهه اصلاحات حتی در داخل جبهه اصلاحات نیز آنچنان بردی نداشت زیرا او فردی گمنام است که سابقه سیاسی خاصی ندارد. آذر منصوری چهره رده سوم یا چهارم جریان اصلاحات است که نشان دهنده خالی بودن دست این جبهه است.

کوشکی گفت: حضور چهره‌ای مانند آذر منصوری در هیات رئیسه جبهه اصلاحات، به نوعی خودزنی و حرکت خامی بود. اگر بخش رادیکال و تندروی جریان اصلاحات به دنبال شرکت در انتخابات است، سرمایه گذاری برروی چهره‌هایی مانند شهیندخت مولاوردی می‌تواند عاقلانه‌تر باشد.

وی خاطرنشان کرد: واقعیت امر این است که جبهه اصلاحات، بدنه حامی خود را از دست داده است. آشوبگران سال 1401 نیز به دنبال رای دادن نیستند و اگر هم در انتخابات شرکت کنند، قطعا به اصلاح طلبان رای نخواهند داد. اینکه چهره‌هایی مانند آذر منصوری می‌توانند رای آشوبگران سال 1401 را جذب کنند، خیال خامی بیش نیست.