هدف ما توسعه اکوسیستم کارآفرینی است
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان بوشهر گفت: هدف ما توسعه اکوسیستم کارآفرینی است، بیش از 70 درصد دانشآموختگان علمی کاربردی شاغل هستند.
شبیر اشکپور با تبریک بیستوهشتمین سالروز تاسیس دانشگاه جامع علمی کاربردی در کشور و هفدهمین سالروز تاسیس این دانشگاه در استان بوشهر عنوان کرد: تمایز مراکز علمی کاربردی با سایر دانشگاهها مهارتآموزی است که دانشگاهها به سوی مهارتآموزی به منظور رفع نیازهای انسان و جامعه بروند. در واقع دانشجویی که از دانشگاه علمی کاربردی فارغالتحصیل میشود باید کارفرما باشد.
وی اظهار کرد: دانشگاه علمی کاربردی به شکل درآمد هزینه اداره می شود و شهریهی آن از سایر دانشگاهها کمتر است. وظیفه دانشگاه علمی کاربردی آموزش در محیط و فراهم آوردن زمینه اشتغال مولد است که باید ارائه آموزش ها و مهارت ها منجر به ایجاد شغل شود.
این مسئول خاطرنشان کرد: یکی دیگر از تفاوت های دانشگاه علمی کاربردی اینکه می توانیم از افراد خبره در کار و مهارت و نه لزوما دارای مدرک استفاده کنیم که اینگونه افراد در جامعه کم نیستند.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی با بیان اینکه هدف ما توسعه اکوسیستم کارآفرینی است، افزود: در سال جاری دو مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی متکی بر فرصت ها و ظرفیت هایی که جهاد دانشگاهی ایجاد می کند و دیگری مرکز اصناف که متکی بر صنوف است راهاندازی شده است.
اشکپور تصریح کرد: چهار گروه آموزشی با حوزه ها و فعالیت های مشخص صنعت، کشاورزی، مدیریت و خدمات، فرهنگ و هنر داریم و مراکز علمی کاربردی نیز ماموریت محور هستند و هر کدام یکی از ماموریت ها را در قالب یکی از این محورها اجرا می کنند.
وی یادآور شد: تعداد دانشآموختگان علمی کاربردی در سطح کشور تاکنون 2 میلیون نفر و در سطح استان بوشهر 40 هزار نفر دانشآموخته داریم. همچنین در سطح کشور 170 و در استان بوشهر 4 مرکز نوآوری وجود دارد که تا پایان سال تعداد این مراکز در استان به 6 مرکز افزایش مییابد.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان بوشهر عنوان کرد: بیش از 70 درصد دانشآموختگان ما شاغل هستند که البته تنها 40 درصد شغل مرتبط با مهارتهای آموخته دارند که شرایط بازار و یا غیرهدفمند عمل کردن مراکز باشد که باعث شده فرد پس از فارغ التحصیلی در زمینه مهارت خود اشتغال نداشته باشد و یا به عبارت دیگر کارفرما نباشد.
انتهای پیام