هشدار درباره سیاهچاله جمعیتی ایران
مدیر گروه جهادی حسنا گفت: اگر روند فعلی ادامه پیدا کند، برخی اقوام ایرانی مانند گیلکها در آستانه نابودی قرار خواهند گرفت. حل بحران جمعیت نیازمند کاهش سقط جنین و بهرهگیری از مشاوره و آموزشهای مؤثر برای والدین است.
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، مریم قاضیمیرسعید امروز در سلسله نشستهای "شهر آرمانی" که این هفته به بررسی عملکرد سهساله اداره کل سلامت شهرداری اختصاص داشت، با اشاره به اینکه ایران بهزودی در زمره پیرترین کشورهای جهان قرار خواهد گرفت، اظهار کرد: اگر نسبت به اصلاح روند فعلی اقدامی صورت نگیرد، برخی اقوام ایرانی، ازجمله گیلکها، ممکن است از بین بروند و برخی اقوام قدیمی به مرز نابودی نزدیک شوند.
وی افزود: در کنار تسریع روند پیری جمعیت، شاهد وقوع هزاران مورد سقط جنین توسط والدین هستیم که 94 درصد آنها در بستر خانواده رخ میدهد.
مدیر گروه جهادی حسنا تصریح کرد: بسیاری از والدین در فرآیند سقط جنین بهدنبال حذف فرزند سوم خود هستند، زیرا از واکنش جامعه نسبت به داشتن فرزند سوم نگراناند. این در حالی است که ارائه مشاورههای روانشناسی و آموزشی به والدین، نهتنها مؤثر است، بلکه از ضروریات جامعه امروز به شمار میآید.
جهانگیر: بدون اغماض با سقط جنین برخورد میکنیمقاضیمیرسعید با تأکید بر اینکه سقط جنین معادل قتل عمد است، گفت: سقط جنین میتواند عوارض روحی و روانی شدیدی ایجاد کند که گاهی تا سالها ادامه دارد. با این وجود، افرادی که به این اقدام دست میزنند، اغلب به دلیل ناتوانی در یافتن راهکار مناسب برای مسائل و دغدغههای ذهنیشان، سقط جنین را تنها و اولین راهحل ممکن برای کاهش مشکلات خود میدانند.
وی در ادامه سخنان خود با اشاره به عملکرد گروه جهادی حسنا بیان کرد: این گروه موفق به جلوگیری از وقوع 700 مورد سقط جنین شده است. به باور ما، میتوان با کاهش 50 درصدی نرخ سقط جنین، مشکل جمعیت و پدیده سیاهچاله جمعیتی را تا حد زیادی برطرف کرد.