جمعه 25 مهر 1404

هلاکت یکی از سرکردگان داعش که طراح حمله به سفارت ایران در بیروت بود + عکس

وب‌گاه دنیای اقتصاد مشاهده در مرجع
هلاکت یکی از سرکردگان داعش که طراح حمله به سفارت ایران در بیروت بود + عکس

رسانه‌های عرب زبان از کشته شدن یک سرکرده ارشد گروه تروریستی داعش در سوریه خبر دادند که در پس حمله به سفارت جمهوری اسلامی ایران در بیروت در سال 2013 میلادی (1392 شمسی)، بود.

به نقل از شبکه خبری راصد، دستگاه مبارزه با تروریسم عراق امروز (جمعه) اعلام کرد که در عملیاتی با هماهنگی با ائتلاف بین المللی، «عبدالرحمن الحلبی» از سرکردگان ارشد گروه تروریستی داعش را در خاک سوریه به هلاکت رساند.

الحلبی به عنوان رئیس عملیات و امنیت خارجی گروه تروریستی داعش و مسئول برنامه ریزی و نظارت بر به اصطلاح "ولایت های دورافتاده" این گروه بود.

برپایه این گزارش، الحلبی جنایتکار در پس بمب گذاری سفارت جمهوری اسلامی ایران در لبنان و تلاش برای انجام عملیات تروریستی دیگر در اروپا و آمریکا قرار داشت.

در 28 آبان 1392 دو بمب‌گذاری انتحاری تکفیری به سفارت ایران در بیروت حمله و خود را در مقابل سفارت منفجر کردند که به شهادت 23 نفر از جمله حجت‌الاسلام و المسلمین «ابراهیم انصاری» رایزن فرهنگی و زخمی شدن 146 نفر دیگر منجر شد.

در آن زمان، گروه تروریستی موسوم به «عبدالله عزام» از گروههای تکفیری وابسته به القاعده مسئولیت این حمله جنایتکارانه را بر عهده گرفت.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

هلاکت یکی از سرکردگان داعش که طراح حمله به سفارت ایران در بیروت بود + عکس 2