همدان میزبان همایش گردشگری کشورهای عضو اکو شد
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محسن معصوم علیزاده روز چهارشنبه در نشست شورای اداری استان همدان افزود: همدان از زیرساختهای مناسبی در حوزه گردشگری سلامت برخوردار است و برگزاری چنین رخدادی میتواند به تقویت گردشگری سلامت در کشور و همدان کمک کند. وی اظهار کرد: حدود 20 درصد از گردشگران خارجی مربوط به حوزه سلامت هستند و با توجه به امکانات درمانی و بیمارستانی و متخصصان پزشکی توانمند،...
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محسن معصوم علیزاده روز چهارشنبه در نشست شورای اداری استان همدان افزود: همدان از زیرساختهای مناسبی در حوزه گردشگری سلامت برخوردار است و برگزاری چنین رخدادی میتواند به تقویت گردشگری سلامت در کشور و همدان کمک کند. وی اظهار کرد: حدود 20 درصد از گردشگران خارجی مربوط به حوزه سلامت هستند و با توجه به امکانات درمانی و بیمارستانی و متخصصان پزشکی توانمند، همدان در این حوزه حرفهای زیادی برای گفتن دارد. مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی همدان گفت: در این رخداد تلاش میکنیم تا نمایندگان کشورهای عضو اکو قابلیتهای همدان در حوزه گردشگری سلامت را از نزدیک مشاهده کنند. اکو یک سازمان منطقهای دولتی محسوب میشود که سال 1964 از سوی ایران، پاکستان و ترکیه با هدف پیشبرد همکاریهای اقتصادی و فرهنگی میان کشورهای عضو تاسیس شد و از سال 1992 با پذیرش هفت کشور جدید شامل افغانستان، جمهوری آذربایجان، قزاقستان، قرقیزستان، تاجیکستان، ترکمنستان و ازبکستان، شمار اعضای آن به 10 کشور افزایش یافت.
برگزاری دومین کنگره دیپلماسی ملل در همدان
معصوم علیزاده در ادامه از برگزاری دومین کنگره دیپلماسی ملل در همدان با همکاری معاونت سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری همدان خبر داد و گفت: در این رخداد 15 سفیر کشورهای خارجی در همدان گردهم میآیند. وی ادامه داد: این همایش فرصتی در جهت معرفی قابلیتهای گردشگری، علمی و فناوری و فرهنگی استان همدان به نمایندگان کشورهای خارجی در ایران است. این مسوول با اشاره به طرح ایجاد مرکز مطالعات تمدنی غرب کشور به محوریت همدان، گفت: این مساله در سفر وزیر میراث فرهنگی به همدان مصوب و دستورالعملی در رابطه با عملیاتی شدن آن مصوب شده است. مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی همدان با بیان اینکه برای عملیاتی شدن این مرکز مطالعاتی سه کارگروه در سطح ملی، منطقهای و استانی تعریف و راه اندازی شده است، اظهار کرد: معاون اول رییس جمهور و وزیر میراث فرهنگی، استانداران همدان، کرمانشاه، لرستان، کردستان و ایلام و مدیران دستگاههای مربوطه عضو این کارگروه هستند. وی اظهار کرد: وزیر میراث فرهنگی نیز به منظور تامین اعتبارات از طریق اختصاص ردیف اعتباری با مجلس مکاتبه کرده است. مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری همدان در ادامه از برنامه ریزی برای برگزاری همایش بین المللی هگمتانه خبر داد و گفت: با توجه به ثبت جهانی مجموعه باستانی هگمتانه فرصت مناسبی فراهم شده تا به معرفی قابلیتهای تمدنی و فرهنگی همدان پرداخته و از این رهگذر بخش گردشگری را که باید به یک پیشران اصلی برای توسعه استان تبدیل شود را تقویت کنیم. وی با اشاره به موقعیت ممتاز تاریخی و تمدنی همدان، گفت: تلاش داریم با برگزاری رخدادها و همایشهای مختلف به معرفی این ظرفیتها بپردازیم تا همدان را به عنوان یکی از مقاصد مهم گردشگری در کشور تبدیل کنیم.