«همسرکُشی» فقط زمانی بد است که از قبیله ما نباشد!/ فلاحت پیشه: اَبَرچالش هستهای حل شود، مسائل دیگر قابل حل است
اقدام جنون آمیز در اهواز کاملا غیرشرعی و کاملا برخلاف دستورات اسلام درباره حقوق زن و حقوق همسر بوده است.
سرویس سیاست مشرق - روزانه میتوان از لابهلای گزارشها و عناوین خبری رسانههای مکتوب و حتی غیر مکتوب، نکات قابلتوجهی استخراج کرد؛ موضوعاتی که میتواند برای مخاطبین قابلاستفاده و محوری برای تحلیل باشد، در گزارش روزانه "ویژههای مشرق" نکات و تأملات قابلاستخراج از رسانهها برای مخاطبین عرضه خواهد شد؛ با «ویژههای مشرق» همراه شوید.
*******
** «همسرکُشی» فقط زمانی بد است که از قبیله ما نباشد!
پس از انتشار اخبار مربوط به اقدام جنایت آمیز در اهواز، رسانه های اصلاح طلب با تمرکز بر کلیدواژه «ناموس» و «غیرت» به سیاه نمایی پرداخته و اقشار متدین را آماج حمله قرار دادند. این در حالی است که این اقدام جنون آمیز کاملا غیرشرعی و کاملا برخلاف دستورات اسلام درباره حقوق زن و حقوق همسر بوده است.
در همین رابطه روزنامه اعتماد در مطلبی با عنوان «خون شد؛ انتشارفیلم قتل ناموسی جامعه را تکانداد» نوشت:«با پاهایی برهنه، تیشرت مشکی و یک شلوار جین در مقابل دوربین میایستد و لبخند میزند. لبخندش مانند زهر کژدمی است که بر سر و جان یک زن 17 ساله پاشیده شده باشد. دو شب پیش فیلم سر بریده شده یک زن اهوازی در دستان کسی که گفته میشود همسرش است، در شبکههای مجازی منتشر شد».
این روزنامه اصلاح طلب در ادامه نوشت:«یک خانم؛ هیچ بلایی هم به سر قاتل نمیارن. خانواده دختر رضایت میدن آزاد میشه. خیلی از زنها و دخترها اینجوری کشته شدن و بعد قاتلهاشون آزاد شدن».
روزنامه شرق نیز در مطلبی با عنوان «بی جرم و بی جنایت!» نوشت:«حالا دیگر انگار گوشهایمان عادت کرده است. به اینکه روزی پدری داس بر دست گیرد و بر شاهرگ دختر 14سالهاش بکشد تا خیالش راحت شود که از مردانگی چیزی کم ندارد. یا اینکه همسری به اسم صیانت از ناموسش، سر بریده او را در شهر بچرخاند. حالا دیگر هر ماه را میتوان به نام یک زن قربانی قتلهای موسوم به ناموس ثبت کرد».
و اما درباره این اقدام رسانه های اصلاح طلب چند نکته قابل ذکر است که به اختصار به آن می پردازیم:
1- سال 98 یک مرد ایرانی همسر دوم خود را که زنی جوان بود و 30 سال از مرد نیز کوچکتر بود، با اسلحه گرم - غیرمجاز - به قتل رساند. مرد در حالیکه یک بالش به دست داشت در اقدامی غافلگیرکننده زن جوان را به قتل رساند. زن جوان در زمان وقوع این جنایت بارها از همسرش (که به دلیل اختلاف سنی زیاد، جای پدرش بود) درخواست کرد که از اقدام جنایتکارانه صرفنظر کند، اما مرد مسن توجهی نکرد و قتلی دلخراش اتفاق افتاد.
2- در شرایطی که یک مرد در اقدامی جنایتکارانه، همسر دومش را که زنی جوان بود به قتل رسانده بود. فعالین و رسانه های اصلاح طلب تمام قد از «قاتلِ یک زن» حمایت کردند! اصلاح طلبان تاکید داشتند که قاتل انسانی باشخصیت و جنتلمن و خوشنام است و نباید اعدام شود.
3- در شرایطی که یک مرد، با ارتکاب خشونت خانگی یک زن جوان را به قتل رسانده بود، اصلاح طلبان تاکید کردند که این مسئله ای خصوصی و شخصی است و «ما اصلاح طلبان» در مسائل شخصی و خانوادگی افراد دخالت نمی کنیم.
4- آن زمان هیچ طرح گرافیکی در حمایت از حقوق زنان و هیچ سرمقاله ای در نقد خشونت خانگی در صفحه اول روزنامه های اصلاح طلب نقش نبست. در عوض دهها مقاله و گزارش در تجلیل از «قاتلِ یک زن» در روزنامه های اصلاح طلب کار شد و قاتل در حد یک «قهرمانِ مظلوم» بالا رفت و مقتول آماج توهین و تهمت و فحاشی قرار گرفت؛ چرا؟! چون قاتل یک اصلاح طلب مشهور به نام «محمد علی نجفی بود»، همان شخصی که وقتی شورای شهر اصلاح طلب تهران او را به عنوان شهردار انتخاب کرد، گفت:«تهران را به شهری امن و آرام برای همه زنان تبدیل می کنیم»! و همان شخصی که یکی از نامزدهای اصلی اصلاح طلبان برای ریاست جمهوری بود.
5- نگاه قبیله ای و سیاست زده و ابزاری اصلاح طلبان به موضوع زنان در پرونده نجفی، بیش از پیش ثابت کرد که این طیف به هیچ عنوان از کمترین صلاحیت و شایسستگی برای اظهارنظر درباره موضوع «حمایت از حقوق زنان» برخوردار نیست.
6- رسانه های اصلاح طلب در داخل کشور در یک همصدایی آشکار با رسانه های معاند از جمله بی بی سی (رسانه ملکه انگلیس)، صدای آمریکا (رسانه دولت تروریست آمریکا) و ایران اینترنشنال (رسانه وابسته به آل سعود) موضوع قتل در اهواز را ناشی از اعتقادات دینی همسرش جا زده اند! این در حالی است که یکی از مهمترین نهیب های قرآن به عصر جاهلیت، مسئله دخترکشی و زن کشی است. درحقیقت اقدام جنایتکارانه در اهواز کاملا در تعارض با اعتقادات دینی و مذهبی مسلمانان است.
7- یکی از فعالین رسانه ای با اشاره به اقدام غیراخلاقی رسانه ها و فعالین اصلاح طلب نوشت:«اگر کسی از مردم عادی، همسرش را متهم کند و بکشد، مدعیان اصلاحات می گویند "جنایت و قساوت" بود. و بلافاصله بی هیچ بررسی و تحقیقی، غیرتمندی را می کوبند!؛ اما اگر متهم، هم حزبی شان باشد، خود قاضی می شوند، قربانی را "مهدور الدم" می نامند و می گویند: "مرگ، سزای او بود و باید کشته می شد"!».
این فعال سیاسی در بخش دیگری از این مطلب نوشت:«اباحیگری مورد ترویج آنها، از عوامل اصلی جرم و جنایت است. اباحه گرایان در این فرآیند، غلبه بلبشو و آنارشیسم را دنبال می کنند. به تعبیر اکبر گنجی؛ "ما کارمند رسمی بخش پروپاگاندای دولت ترامپ، بوریس جانسون، نتانیاهو و سعودی هستیم. وظیفه ما #فرو_پاشاندن_سازمان_اجتماعی و کشاندن مردم به خشونت جمعی است... گمان باطل نکنید که ما مخالف سیاسی، مدافع حقوق بشر، فمینیست و... هستیم؛ نه، ما فقط کارمند پروپاگاندای دولتهای راست افراطی هستیم".»
** فلاحت پیشه: اَبَرچالش هسته ای حل شود، مسائل دیگر قابل حل است
«حشمت الله فلاحت پیشه» نماینده حامی دولت روحانی در مجلس دهم در مصاحبه با روزنامه آرمان گفت:«نباید کشور برای پنجمین دهه دچار تحریم باشد. زمینه فراهم است که ابرچالش کشور در زمینه هستهای حل شود و به تبع آن چالشهای دیگر قابل حل است و کشور میتواند مسیر توسعه را در پیش بگیرد».
فلاحت پیشه در بخش دیگری از این مصاحبه گفت: «برخی از افراد در ایران سیاستشان ایزوله سازی ایران است چون واقعا بدون طرح مسائلی مثل دشمنی با آمریکا و... عملا سازوکاری بر کشور برای ادامه فضاسازی سیاسی ندارند. اصولا سیاست برخی افراد این است که با تحمیل یک راهبرد امنیتی به کشور کماکان مناصب و مجوزهای خود را تامین کنند. در حالی که معتقدم در عرصه سیاست راهبرد امنیتی آخرین راهبردی است که باید به راهبرد کشورها تحمیل شود».
متاسفانه برخی فعالین سیاسی که سابقه نمایندگی در مجلس و حتی سابقه ریاست بر کمیسیون امنیت ملی مجلس را هم دارند، شناخت بسیار کمی از مسائل کلان در حوزه سیاست خارجی دارند.
اینکه بگوییم «اگر اَبَرچالش هسته ای حل شود، مسائل دیگر قابل حل است»، تحلیلی کاملا غلط و مغایر با واقعیت های موجود است. مسئله آمریکا با جمهوری اسلامی ایران، مولفه های قدرت آن است. از نظر آمریکا ایران به هیچ عنوان نباید در صنعت هسته ای حرفی برای گفتن داشته باشد؛ چرا؟! برای اینکه برای تأمین داروی بیماران خاص و از جمله کودکان ایرانی محتاج کشورهای سلطه گر غربی باشد؛ برای اینکه در بکارگیری صنعت هسته ای در حوزه کشاورزی، ناتوان باشد؛ برای اینکه در استفاده از صنعت هسته ای در توسعه نیروگاه های برق ناتوان باشد و...
آمریکا و تروئیکای اروپا هیچگاه از قصد و نیت اصلی خود پرده بر نمی دارند بلکه با نیرنگ و فریب مدعی می شوند که هدف اصلی آنها در مذاکرات هسته ای، ممانعت از تولید بمب هسته ای توسط ایران است. برای همین از این مسئله با عنوان «اَبَرچالش هسته ای ایران» نام می برند. حال شخصی که سابقه نمایندگی در مجلس و حضور در کمیسیون امنیت ملی مجلس را دارد دقیقا با همان ادبیات درباره توانمندی هسته ای ایران سخن می گوید.
آقای فلاحت پیشه توضیح نمی دهد که مقصودش از «مسائل دیگر» چیست؟! طرف آمریکایی و اسرائیلی و اروپایی صراحتا در این خصوص موضع گرفته و اعلام کرده اند که هدفشان از مسائل دیگر، از بین بردن صنعت دفاعی و قدرت موشکی و قدرت منطقه ای ایران است؛ آیا آقای فلاحت پیشه از این مسائل بی خبر است؟!