هنجارشکنان و مروجان بدحجابی، مردم عادی نیستند
ویسکرمی با اشاره به اینکه هنجارشکنان و مروجان بدحجابی، مردم عادی نیستند، گفت: همه ادیان الهی به حجاب اعتقاد دارند.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مهرداد ویسکرمی در گفتوگو با خبرنگار سفیرافلاک، با اشاره به فوت مهسا امینی، اظهار داشت: کسی حق ندارد مقابل اجرای قانون گردنکشی کند، ما این همه شهید ندادیم که معدود افرادی ارزشهای ما را بیارزش نشان دهند.
وی افزود: با خبر درگذشت مهسا امینی، سیل انتقادات و اعتراضات نسبت به گشت ارشاد بالا گرفته است، آیا مجلس قرار نیست به این موضوع ورود کند؟ هنوز که چیزی ثابت نشده است. مگر اثبات شده که مهسا امینی را گشت ارشاد کشته است؟
نماینده مردم خرم آباد و چگنی در مجلس بابیان اینکه به اعتقاد بنده در خصوص گشت ارشاد، غلو صورت گرفته است، عنوان کرد: جامعه باید دارای نظارت باشد، به هر حال باید اخلاق و پوشش جامعه مناسب ارزش های دینی و ملی ما باشد و این در تمام دنیا مرسوم است، در ضرورت وجود «گشت ارشاد» که هیچ شکی نیست، بحث بر سر شیوه و مدل کار آن است که البته شیوه و مدل کار هم همیشه مورد تایید همه قرار نمیگیرد.
وی تصریح کرد: آنچه باید به آن توجه کنیم این است که تصمیمات و قوانین باید مبتنی بر قوانین شرعی و اسلامی باشد و نیز باید از تجارب کشورهای مختلف در این زمینه استفاده کنیم تا از بروز بیحجابی هنجارشکنانه جلوگیری کنیم.
ویسکرمی خاطرنشان کرد: ما در پیاده کردن ارزش ها قانون همه و هیچ را اصلا قبول نداریم بلکه باید در حد توان ارزش های اسلامی در جامعه پیاده شود.
نماینده مردم خرمآباد در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: وجود نظارت بر هنجارهای ارزشی جامعه یک مطالبه مردمی است و برخی با برنامهریزی میخواهند هنجارشکنی کنند و این خیلی طبیعی است که با این افراد برخورد قانونی صورت گیرد.
وی گفت: کسانیکه با هنجارشکنی به دنبال ترویج بدحجابی یا بیحجاب هستند، مردم عادی نیستند؛ چون مردم عادی سرگرم زندگی و مسائل مربوط به خودشان هستند نه این چیزها! نمیشود که با یک خطا یا اتفاق، کل مجموعه پلیس و گشت ارشاد را زیر سوال ببریم.
ویسکرمی اظهار داشت: من یک سوال از مردم ایران دارم؛ اگر یک زمانی کسانی هدفدار و برنامهدار قصد هنجارشکنی و بیحجابی را داشته باشند، نباید با این افراد برخورد قانونی شود؟
نماینده مردم خرمآباد در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه کسی حق ندارد از طرف زنان مومن ایرانی صحبت کند، گفت: پوشش در فرهنگ ایران قبل از اسلام هم وجود داشته و هیچوقت در آثار تاریخی به جا مانده مردم ایران برهنه نبودهاند. همه ادیان الهی به حجاب اعتقاد دارند اسلام که جای خود دارد؛ ملاک قانون اساسی و شرع است نه چیز دیگر، باید در خصوص برهنگی تعریف مشخص ارائه دهیم. اگر یک زنی یک مانتوی بلند بپوشد، اما این مانتو جلوباز باشد و جلوی بدنش را به نمایش میگذارد و شلوار پاره و تاب میپوشد آیا این برهنه است یا پوشیده؟ ما در خصوص حجاب قانون مدنی داریم.
وی بیان کرد: نماینده نسل جدید خودشان هستند و کسی حق ندارد حرف خودش را در دهان بقیه بگذارد، در میان همین نسل جدید هم کسانی را داریم بلکه اکثرا عاشق انقلاب و اسلام هستند، شهید حججی هم از همین نسل جدید بود.
نماینده مردم خرم آباد و چگنی در مجلس تصریح کرد: در همه جای دنیا، قانون ملاک است. این قانون باید مجری داشته باشد و گشت ارشاد هم فقط یک مجری قانون است همین، بالاخره باید هنجار شکنها مجازات شوند نمیشود که همینطور آنها را رها کنیم، از سویی دیگر؛ کسی حق ندارد در مقابل مجری قانون گردنکشی کند، حتی در کشورهای مدعی دموکراسی در مقابل کسیکه جلوی پلیس میایستد، ساکت مینشیند؟ قطعا نه؛ بنابراین به اعتقاد بنده بهجای دامن زدن به ناهنجاریهای اجتماعی و خود را جای مردم جا زدن، باید از اجرای قانون حمایت کنیم.
وی افزود: ما این همه شهید ندادیم که برخی ارزشهای ما را بیارزش نشان دهند حالا ممکن است من در یک مورد خاص به یک مجری قانون، انتقادی داشته باشم که آن هم راه قانونی دارد و میتوان از راه قانونی پیگیری کرد نه اینکه کل مجموعه را زیر سوال ببریم.
انتهای پیام /