هند جای چین را در تأمین پنل خورشیدی آمریکا گرفت
شرکتهای هندی در حال پر کردن جای خالی چین در بازار پررونق صادرات پنلهای خورشیدی به آمریکا هستند، چرا که واشنگتن فشار خود را بر تولیدکنندگانی که با پکن در ارتباط هستند، افزایش داده است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از فایننشال تایمز، شرکتهای هندی در حال پر کردن جای خالی چین در بازار پررونق صادرات پنلهای خورشیدی به آمریکا هستند، چرا که واشنگتن فشار خود را بر تولیدکنندگانی که با پکن در ارتباط هستند، افزایش داده است.
سومانت سینها، مدیرعامل شرکت رینیو ReNew، یکی از بزرگترین شرکتهای فعال در زمینه انرژیهای تجدیدپذیر هند، به روزنامه فایننشال تایمز گفت که با کاهش وابستگی آمریکا به واردات کالاهای منابع انرژی تجدیدپذیر از چین، "تقاضا" برای پنلهای خورشیدی از هند وجود خواهد داشت.
سینها گفت: نیازی به تنوعسازی وجود دارد و هند میتواند در واقع به عنوان یک گزینه دیگر برای چین در زنجیره تامین فناوری سبز تبدیل شود.
توافق اتحادیه اروپا درباره تعرفه واردات خودروهای برقی چین برنامه آمریکا و ژاپن برای محدود کردن صادرات فناوری به چین وی افزود که شرکت رینیو در حال بررسی صادرات به ایالات متحده از کارخانههای خورشیدی خود در هند با توجه به قوانین تعرفههای ایالات متحده است... (هند) جای خالی را پر خواهد کرد.این در حالی است که واشنگتن به دنبال افزایش تعرفه واردات پنلهای خورشیدی برای محافظت از صنعت داخلی خود پس از سیل پنلهای چینی است که قیمتهای جهانی را به پایینترین سطح تاریخی رسانده است.
هفته گذشته، وزارت بازرگانی آمریکا برآورد اولیه تعرفهها را تا 293 درصد برای صادرکنندگان سلول خورشیدی در چهار کشور جنوب شرق آسیا، منتشر کرد؛ ایالات متحده بخش عمدهای از کالاهای خورشیدی خود را از شرکتهای چینی تامین میکند.
این تصمیم قریبالوقوع آمریکا باعث شده است که توسعهدهندگان و تولیدکنندگان به بازارهایی خارج از این منطقه که مشمول تعرفهها نیستند، چشم داشته باشند.
شرکت وود مک کنزی پیش بینی کرد که تولید سلول خورشیدی در کشورهای خارج از منطقه جنوب شرق آسیا در دو سال آینده بیش از دو برابر شود، که هند 40 درصد ظرفیت جدید را تشکیل خواهد داد.