شنبه 7 مهر 1403

هنوز در کوی ذوالفقاری شعبه سپهری داریم

خبرگزاری مهر مشاهده در مرجع
هنوز در کوی ذوالفقاری شعبه سپهری داریم

بانک صادرات ایران در پاسخگویی به نیاز مردم خوزستان همچنان از شعب مزین به نام شهدای بانک و مناطق سربلند این استان از جمله «کوی ذوالفقاری» در سالروز شکست حصر آبادان تداوم دارد.

بانک صادرات ایران در پاسخگویی به نیاز مردم خوزستان همچنان از شعب مزین به نام شهدای بانک و مناطق سربلند این استان از جمله «کوی ذوالفقاری» در سالروز شکست حصر آبادان تداوم دارد.

به گزارش خبرگزاری ممهر به نقل از بانک صادرات ایران، این بانک همزمان با فرارسیدن پنجم مهرماه و سالروز عملیات افتخارآفرین ثامن‌الائمه و شکست حصر آبادان در سال 1360، یاد سلحشوران غرورآفرین این عملیات و شهدای آن را گرامی می‌دارد و مفتخر است که همچنان پس از بیش از 4 دهه از آن روزگار غرورآفرین بر علیه دشمن زبون بعثی، خدمات بانک از شعب مزین به نام شهدای بانک به مردم و صاحبان صنایع و بنگاه‌های اقتصادی این مناطق ارائه می‌شود و علاوه بر تأمین مالی زیرساخت‌ها و صنایع خوزستان، از پرداخت وام‌های قرض‌الحسنه و تسهیلات حمایتی، به مردم شریف این استان غفلت نورزیده است.

علاوه بر شعب «شهید خسرو باقری کاهکش»، «شهید خانلر مکی‌پور»، «شهید محمد داوطلب»، «شهید هوشنگ صولت دزفولی» و «شهید غلامرضا جعفریان»، شهدای همکار بانک در بمباران و عملیات کربلای 4، در سطح استان، بانک صادرات ایران در شهر سربلند آبادان با تجهیز 6 شعبه «ابتدای ذوالفقاری»، «آبادان»، «احمدآباد»، «آذر»، «شهید جدی کازرونی» و «ایستگاه 3» به مردم و صنایع این شهر خدمات ارائه می‌کند.

مانده تسهیلات 270 هزار میلیارد ریالی بانک صادرات ایران در این روزها، در حالی موجب شده تا فعالان بخش‌های مختلف صنایع استان خوزستان از جمله، نفت و گاز، پتروشیمی، فولاد، کشاورزی، نیشکر و صنایع جانبی، چوب و ام دی اف، گردشگری، تولیدات درب و پنجره پی وی سی، ساختمان و ابنیه، کشتیرانی، تلفن همراه و سایر واحدهای اقتصادی از خدمات بانک بهره‌مند شوند که مردم اقصی نقاط این استان طی یک سال اخیر از تقریباً 30 هزار میلیارد ریال انواع وام‌های قرض‌الحسنه و تسهیلات حمایتی برخوردار شده و بدین ترتیب برگ سبز دیگری از شعار پر سابقه «در خدمت مردم» همچنان در کارنامه فعالیت بانک در استان خوزستان ورق خورده است.

در این میان تخصیص 4,000 میلیارد ریال اعتبار بانک صادرات ایران برای پروژه احداث شبکه فاضلاب آبادان و حمایت مستمر از شرکت پتروشیمی آبادان از جمله خدمات ویژه بانک در این شهر بوده است. این بانک طی سال‌های اخیر، از جمله مهمترین بانک‌هایی بوده که در کنار شرکت پتروشیمی آبادان، موجبات استمرار اشتغال و ادامه تولید در این شرکت را فراهم کرده و در بحران سال 97 این پتروشیمی، با استفاده از تمامی ظرفیت‌های خود، از جمله طرح همیان سپهر، حتی حمایت کافی از پرداخت حقوق پرسنل این شرکت را در دستور کار خود قرار داد و با تقبل سهم عمده‌ای از تامین نقدینگی مورد نیاز برای راه‌اندازی و احیای مجدد واحدهای آسیب‌دیده، از این شرکت تا رسیدن به سوددهی، پشتیبانی کرد.

پرداخت بیش از 17 هزار و 461 فقره وام‌های قرض‌الحسنه و تسهیلات حمایتی به ارزش بیش از 29 هزار و 498 میلیارد ریال در راستای مسئولیت اجتماعی در یک سال منتهی به پایان شهریور ماه سال جاری در استان خوزستان، نشانه توجه بانک صادرات ایران به پاسخگویی به نیازهای معیشتی مردم این استان است.

پرداخت 2051 فقره وام مشاغل خانگی واشتغالزایی، 1312 فقره وام بهسازی و نوسازی مسکن روستایی، 384 فقره ودیعه مسکن خانواده‌های دارای 3 فرزند، 5286 فقره وام ازدواج، 2812 فقره وام فرزندآوری، 789 فقره وام ودیعه مسکن مستأجران، 172 فقره تسهیلات جهش ملی مسکن، 146 فقره تسهیلات اقشار ویژه بنیاد شهید، 1771 فقره وام درمان و 2738 فقره سایر وام‌های قرض‌الحسنه ضروری از جمله حمایت‌های بانک در راستای مسئولیت اجتماعی در خوزستان بوده است.

عملیات ثامن‌الائمه (ع) با هدف انهدام نیروهای دشمن در شرق کارون و تصرف این منطقه، در ساعت یک بامداد پنجم مهرماه سال 1360 با رمز مقدس «نصرمن‌الله و فتح قریب» شروع شد. این عملیات با همکاری ارتش، سپاه، بسیج و نیروهای ژاندارمری انجام شد و نیروهای عمل کننده در این عملیات بزرگ از «لشگر 77 خراسان» شامل سه تیپ سپاه پاسداران انقلاب اسلامی،16 گردان نیروی پیاده در سازمان سه قرارگاه تیپی، «تیپ 37 زرهی شیراز»، «گردان 251 تانک» از «لشگر 16 زرهی»، «گردان 107 ژاندارمری»، «گروه رزمی 291 تانک» بودند که با ناکام گذاشتن دشمن زبون بعثی عراق در تکمیل کردن محاصره آبادان، لشکر زرهی عراق با قدرت تمام درهم کوبیده شد و با خارج شدن قوای دشمن از شهر آبادان، آزاد شدن دو جاده مهم اهواز - آبادان و ماهشهر _ آبادان و آزادسازی کامل شرق کارون به وسعت 130 کیلومتر مربع حاصل شد.

این عملیات تقریباً 375 روز پس از هجوم دشمن در آبان 1359 به کوی ذوالفقاری آبادان، برای همیشه دست متجاوز را از این شهر شهید پرور کوتاه کرد.