«هیوکا باشگاه ادبیات کلاسیک» چاپ شد / عرضه یکرمان راحتخوان دیگر
رمان سهجلدی «هیوکا باشگاه ادبیات کلاسیک» نوشته هونوبو یونیزاوا با ترجمه حورا نقیزاده توسط انتشارات پیدایش منتشر و راهی بازار نشر شد.
رمان سهجلدی «هیوکا باشگاه ادبیات کلاسیک» نوشته هونوبو یونیزاوا با ترجمه حورا نقیزاده توسط انتشارات پیدایش منتشر و راهی بازار نشر شد.
به گزارش خبرنگار مهر، رمان سهجلدی «هیوکا باشگاه ادبیات کلاسیک» نوشته هونوبو یونیزاوا بهتازگی با ترجمه حورا نقیزاده توسط انتشارات پیدایش برای نوجوانان بالای 12 سال منتشر و راهی بازار نشر شده است.
«رمانهای راحتخوان» مجموعهای است که نشر پیدایش از سال 1398 انتشار عناویناش را آغاز کرده است. برای برقراری ارتباط بهتر با «رمان راحتخوان»، باید آن را راس سوم مثلثی دانست که دو ضلع دیگرش، «آنیمه» (انیمیشن ژاپنی) و «مانگا» (کمیک ژاپنی) هستند. رمانهای راحتخوان، میتوانند هر ژانر و مضمونی داشته باشند و ممکن است مناسب مخاطبان کودک یا بزرگسال باشند. ولی بههرحال نوعی فلسفه و مساله اخلاقی در آنها وجود دارد و البته خواندنشان برای مخاطب راحت است.
از مجموعه موردنظر تا به حال، مجموعه چهارجلدی «دیگری»، مجموعه ششجلدی «بیداری»، رمان «دفترچه مرگ»، رمان «دیو و پسرک»، رمان ششجلدی «واتارو در سرزمین خیال»، مجموعه دنبالهدار «سائو، هنر شمشیرزنی آنلاین»، رمان چهارجلدی «سفرهای کینو» و رمان «دختر آفتاب» منتشر شدهاند.
شخصیت اصلی رمان «هیوکا باشگاه ادبیات کلاسیک» دختری بهنام هوتارو است که از وقتی وارد مدرسه شده، یکهدف برای خود تعریف کرده؛ اینکه کمترین انرژی ممکن را صرف کند. اما زندگی آرام هوتارو با دخالتهای خواهربزرگش به هم میخورد. در ادامه قصه ایندختر باید عضو باشگاه ادبیات کلاسیک شود تا باشگاه را از نابودی نجات دهد. او در اینباشگاه با دختری کنجکاو بهنام چیتاندا آشنا میشود که کنجکاویهایش، هوتارو و بچههای دیگر عضو باشگاه را با ماجراهای عجیب و غریبی مواجه میکند. هوتارو دختری زبروزرنگ و است و مثل یککارآگاه عمل میکند. او با پیروی از روشهای کارآگاههایی چون هرکول پوآرو و شرلوک هولمز معماهای مدرسه و چیتاندای کنجکاو را حل میکند.
قصه هرجلد از مجموعه «هیوکا» براساس قصههای یکی از آثار ادبیات کلاسیک پلیسی که نویسندگانی چون آگاتا کریستی، جوزفین تی و سر آرتور کانن دویل نوشتهاند، پیش میرود. جلد اول، بازگویی کتاب «دختر زمان» نوشته جوزفین تی و جلد دوم هم بازگویی «چرا از ایوان نپرسیدند؟» نوشته آگاتا کریستی است. در جلد سوم هم که بازگویی آثار سر آرتور کانن دویل خالق شرلوک هولمز است، مراسم فستیوال دبیرستان شروع شده، اما دزدیهای مرموز سلسلهواری در مدرسه رخ میدهد که همهچیز را برای اعضای باشگاه ادبیات کلاسیک عوض میکند. آنها باید پرونده دزدیهای زنجیرهای جومانجی را قبل از اینکه فستیوال خراب شود حل کنند. بنابراین هوتارو و دوستانش باید دزد واقعی را بهموقع دستگیر کنند.
در قسمتی از جلد سوم اینمجموعه میخوانیم:
«انگار باشگاه نجوم دارن یه چیز فضایی میپزن... خدا به داد معده داورا برسه... وای باشگاه کلاسیک داره موچیِ سیبزمینی میپزه! وای قربونت برم چیتاندا! چقدر تو حرفهای هستی! ولی فکر کنم گند بزنن ها...»
موچیِ سیبزمینی؟ خیلی موچی دوست دارم. راستی چقدر زمان مانده است؟ به ساعتم نگاه کردم و دیدم دو دقیقه دیگر وقت داریم. پس چرا پشت میکروفون اعلام نمیکنند که وقت کم است؟
به پیشخان نگاه کردم و دیدم چند ظرف آنجا ردیف شده است. تازه چندتا ظرف دیگر را هم آنجا چیده است و دارد غذاها را میکشد. ولی مواد غذایی...
داد زدم: «وای!»
سرگروه باشگاه پختوپز درجا گفت: «اوهوی! باشگاه کلاسیک! نبینم حرف بزنی ها!»
بد شد که.
هنوز وقت دارم که به او خبر بدهم! خیلی بد شد. چیتاندا چه گندی زد. ولی فکر کنم بشود درستش کرد. دستهایم را بهصورت ضربدری بالای سرم بردم که بگویم دارد اشتباه میکند.
جلد اول اینمجموعه 9 فصل دارد و با 200 صفحه، شمارگان هزار نسخه و قیمت 125 هزار تومان منتشر شده است. قصه جلد دوم هم در 8 فصل تدوین شده و با 224 صفحه، شمارگان هزار نسخه و قیمت 138 هزار تومان به چاپ رسیده است. سومینجلد اینمجموعه هم 13 فصل دارد و 344 صفحه دارد و با شمارگان هزار نسخه و قیمت 206 هزار تومان منتشر شده است.