چهارشنبه 24 بهمن 1403

واردات برنج با ارز ترجیحی کذب است

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
واردات برنج با ارز ترجیحی کذب است

معاون وزیر جهاد گفت: طی سال‌های گذشته و امسال و هیچ‌گونه ارز ترجیحی برای واردات برنج پرداخت نشده و به طور کلی با ارز نیما واردات در حال انجام است.

احمدخانی نوذری گفت: بنابر آمار در 9 ماهه امسال 700 هزارتن برنج وارد کشور شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل 42 درصد کاهش داشته است.

به گفته او، با فرآیند سیستمی شدن ثبت سفارش ها، عامل انسانی از مسیر تصمیم‌گیری حذف شدو جریان اعطای مجوز واردات با دقت بالایی، رهگیری، رصد و مدیریت می‌شود که نتایج آن در روز‌های آتی ملموس‌تر خواهد شد.

خانی نوذری ادامه داد: طی 10 سال گذشته به طور متوسط سالانه حدود یک میلیون و 400 هزار تن برنج خارجی وارد کشور شده است. اما طی سال‌های گذشته و امسال و هیچ‌گونه ارز ترجیحی برای واردات برنج پرداخت نشده و به طور کلی با ارز نیما واردات انجام شده است.

معاون وزیر جهاد با بیان اینکه سال گذشته یک میلیون و 800 هزارتن برنج وارد شده است، افزود: بنابر محدودیت‌های وارداتی تا پایان سال سقف واردات برنج یک میلیون تن برآورد شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت، تجارت و کشاورزی