دوشنبه 6 مرداد 1404

والدین مازندرانی افزایش کرایه سرویس مدارس را گزارش کنند

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
والدین مازندرانی افزایش کرایه سرویس مدارس را گزارش کنند

ساری - ایرنا - مدیرکل آموزش و پرورش مازندران افزایش کرایه خودروهای سرویس مدارس را ممنوع توصیف کرد و از والدین خواست تا هرگونه تخلف در این زمینه را به آموزش و پرورش منطقه خود اطلاع دهند.

به گزارش روابط عمومی آموزش و پرورش مازندران، عسکری نیکزاد در جلسه ساماندهی سرویس دانش‌آموزی موضوع کارگروه ماده 18 با اعلام این که سهمیه بنزین برای سرویس های مدارس در نظر گرفته شده است، تاکید کرد: افزایش قیمت سرویس های مدارس مازندران به دلیل اصلاح قیمت بنزین و یا هر دلیل دیگری ممنوع است و هیچ شرکت یا راننده‌ای اجازه افزایش نرخ سرویس مدارس و فشار به خانواده‌ها را ندارد.

وی از رانندگان سرویس مدارس خواست تا در سامانه سپند (سامانه پایش ناوگان دانش آموزی) نام‌نویسی کنند تا در لیست حمایتی دولت قرار گیرند.

نیکزاد گفت که رانندگانی که در این سامانه ثبت نام می کنند، تفاوت بهای مازاد مصرف بنزین از طریق سامانه به آنان پرداخت می‌شود.

مدیرکل آموزش و پرورش مازندران همچنین از والدین خواست تا هرگونه افزایش نرخ یا کرایه سرویس مدارس را به آموزش و پرورش ناحیه خود اطلاع دهند.

نیکزاد تاکید کرد که در صورت مشاهده افزایش کرایه سرویس مدارس به بهانه افزایش قیمت بنزین با راننده متخلف برخورد قانونی خواهد شد.

استان مازندران بیش از 536 هزار دانش‌آموز در مقاطع مختلف دارد که حدود 80 درصد آنها از سرویس مدارس استفاده نمی‌کنند و با خودرو شخصی والدین به مدرسه جا به جا می‌شوند.

آخرین آمار نشان می‌دهد که در حال حاضر حدود 110 هزار دانش آموز از تعداد کل دانش آموزان مدارس استان به وسیله سرویس های مدارس جابه جا می شوند.

*س_برچسب‌ها_س*