واژگونی اتوبوس
واژگونی اتوبوس
در پی حادثه سقوط اتوبوس مسافری از ارتفاع 12 متری و واژگونی بر سقف، در کیلومتر 25 اتوبان زنجان - تبریز در بامداد امروز سه شنبه (10 دی)، 9 نفر از هموطنان کشته و 18 نفر زخمی شدهاند.
سخنگوی سازمان اورژانس کشور از مسمومیت 58 دانش آموز دبستانی بر اثر استشمام گاز CO در قرچک خبر داد.
رئیس اورژانس از واژگونی اتوبوس اصفهان - تبریز با 10 مصدوم و 9 فوتی خبر داد. اسامی مصدومان و فوتی ها در صاحب نیوز منتشر شد.
تعداد جانباختگان واژگونی اتوبوس در اتوبان زنجان - تبریز به 9 نفر افزایش یافت.
بامداد امروز رویدادی مرگبار در آزادراه زنجان - تبریز به وقوع پیوست که چندین کشته و مجروح برجای گذاشت؛ رویدادی از جنس واژگونی اتوبوس مسافربری که تا کنون 10 جان باخته و شماری مصدوم برجای گذاشته که اطلاعی از وضعیت شان در دست نیست.
تسنیم نوشت: رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور از واژگونی مرگبار اتوبوس مسافربری خبر داد و گفت: این حادثه 9 کشته و 5 زخمی برجای گذاشت.
اقتصاد نیوز: سخنگوی سازمان اورژانس کشور از واژگونی اتوبوس در کیلومتر 25 اتوبان زنجان - تبریز خبر داد که منجر به مرگ 10 تن شد.
رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور از واژگونی مرگبار اتوبوس مسافربری خبر داد و گفت: این حادثه 9 کشته و 5 زخمی برجای گذاشت.
سخنگوی سازمان اورژانس کشور از واژگونی اتوبوس در کیلومتر 25 اتوبان زنجان - تبریز خبر داد که منجر به مرگ 10 تن شد.
زنجان - ایرنا - معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان زنجان گفت: آمار کشتههای ناشی از سقوط اتوبوس مسافری از ارتفاع 12 متری و واژگونی بر سقف، در آزاد راه زنجان - تبریز به 9 نفر رسید.
رئیس مرکز فوریتهای پزشکی و خدمات درمانی استان زنجان گفت: در پی واژگونی اتوبوس در اتوبان زنجان - تبریز 7 نفر کشته و 18 نفرمجروح شدند.
رئیس سازمان اورژانس کشور از واژگونی یک دستگاه اتوبوس و مصدومیت و فوت 21 نفر در پی آن خبر داد.