واکسیناسیون
واکسیناسیون
ساوه - ایرنا - رییس اداره دامپزشکی ساوه گفت: دامداران این شهرستان همکاری مناسبی با مایه کوبان این اداره در واکسیناسیون تب برفکی ندارند.
معاون فنی مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت ضمن تشریح تفاوتهای آنفلوآنزا و سرماخوردگی، درعین حال تاکید کرد که با توجه به اینکه عامل بیماریهای آنفلوانزا و سرماخوردگی ویروس است، آنتی بیوتیکها هیچ تاثیری روی این بیماریها ندارند.
آنفلوانزا و سرماخوردگی هر دو بیماریهای مربوط به سیستم تنفسی هستند، اما توسط ویروسهای مختلفی ایجاد میشوند. آنفلوانزا به دلیل آلودگی همه قسمتهای سیستم تنفسی به ویروس ایجاد میشود. سیستم تنفسی درگیر در آنفلوانزا شامل بینی، گلو، مجاری تنفسی و حتی ریه است.
ایسنا نوشت: معاون فنی مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت ضمن تشریح تفاوتهای آنفلوآنزا و سرماخوردگی، درعین حال تاکید کرد که با توجه به اینکه عامل بیماریهای آنفلوانزا و سرماخوردگی ویروس است، آنتی بیوتیکها هیچ تاثیری روی این بیماریها ندارند.
اولین گزارش هفتگی وزارت بهداشت از وضعیت کووید در کشور، نشان میدهد که باید به فکر مقابله با شیوع بیماری های ویروسی در آستانه فصل پاییز باشیم.
معاون پارلمانی رئیس جمهور با تشریح سیاست خارجی دولت ابراهیم رئیسی، اعلام کرد که همه راهها به نیویورک، پاریس و لندن ختم نمیشوند.
زگیل تناسلی در مردان فقط یک نگرانی ظاهری یا یک ناراحتی جزئی نیست. آنها به طور بالقوه می توانند منجر به مشکلات باروری شوند و رسیدگی سریع برای پیشگیری و درمان قطعی ضروری می باشد.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، «سید محمد حسینی» در ششمین دوره معرفتافزایی و توانمندسازی اعضای هیأت علمی و اساتید دانشگاه فرهنگیان سراسر کشور طرح عروج»، در هفت سرفصل «رشد تولید و اشتغال»، «پیشرفت و ثبات اقتصادی»، «توسعه زیرساختها و امور زیربنایی کشور»، «پیشرفت علم، فناوری و سامت»، «ارتقای سرمایه اجتماعی و هویت ملی»، «توسعه دیپلماسی فعال و تأمین امنیت پایدار» و «اصلاح رویکردهای...
معاون پارلمانی رئیس جمهور گفت: آیتالله رئیسی نشان داد برخلاف گذشته که بهگونهای در حوزه سیاست خارجی عمل میشد که انگار همه راهها به نیویورک، پاریس و لندن ختم میشود، راههای عزتمندانهای برای دستیابی به منافع ملی وجود دارد.
به نظر میرسد که پیرولا (با نام رسمی BA.2.86)، یک نسل از نوع BA.2 (زیرسویه اومیکرون) باشد، اما گونه جدید بیش از 30 جهش در پروتئین اسپایک خود دارد که در چسبیدن ویروس کرونا به سلولها و ایجاد عفونت کمک میکند. این امر میتواند باعث فرار از مصونیتِ حاصل از واکسنها و عفونتهای گذشته شود.
ظهور و پیدایش زیرسویه جدیدی از کروناویروس در ایالات متحده و بخشهایی از اروپا، باعث نگرانی در سراسر جهان شده است. گونه «BA.2.86» با نام غیر رسمی «پیرولا»، یک گونه تازه کشفشده و جهشیافته از سویه غالب «اومیکرون» است، اما در مقایسه با زیرسویههای قبلی اومیکرون، جهشهای ژنتیکی بیشتری دارد.
اواخر شهریور و اوایل مهر بهترین موقع تزریق واکسن آنفلوانزا اما اگر در این موقع نتوانید واکسن بزنید، دریافت واکسن در زمانهای بعدی هم سودمند است.
ایسنا به نقل از رویترز نوشت: «آژانس امنیت بهداشتی انگلیس» روز گذشته (جمعه) اعلام کرد که 34 مورد ابتلا به کووید مرتبط با سویه بسیار جهشیافته BA.2.86 در این کشور شناسایی شده است.
با شروع فصل سرما، نگرانی از کرونا هم سر جای خود باقی است و اگر فصل پاییز و زمستان امسال را بدون شیوع آنچنانی ویروس کرونا در کل جهان داشته باشیم، ممکن است که خاتمه پاندمی اعلام شود اما، تا این فصل شروع نشود احتمالا اطلاعیه جدیدی در این خصوص صادر نمیشود.
رییس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت با بیان اینکه اوج شیوع بیماری آنفلوآنزا در کشور آبانماه اتفاق میافتد، گفت: به همین دلیل تاکید ما به افراد بویژه گروههای پرخطر، واکسیناسیون علیه بیماری در شهریور ماه است.