جمعه 12 دی 1404

وزارت ورزش

وزارت ورزش

خبرگزاری مهر

سرمربی جدید تیم فوتبال پرسپولیس اوایل هفته آینده به تهران خواهد آمد تا تمرینات این تیم را زیر نظر بگیرد.

خبرگزاری خبرنگاران جوان

وب‌گاه مشرق نیوز

معاون فرهنگی، توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش و جوانان در مورد شکایت دو نامزد انتخابات فدراسیون دوومیدانی، واکنش نشان داد.

خبرگزاری دانشجو

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، مجمع عمومی انتخاباتی فدراسیون دوومیدانی صبح امروز (دوشنبه) به ریاست سیدمحمدشروین اسبقیان معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش و جوانان برگزار و احسان حدادی با 40 رای از 60 رای مأخوذه اعضای مجمع به عنوان رئیس این فدراسیون انتخاب شد. غفور کارگری رئیس کمیته ملی پارالمپیک، سیدمناف هاشمی دبیرکل کمیته ملی المپیک و احمد نامنی مدیرکل دفتر مشترک...

خبرگزاری تسنیم

سه بانک خریدار باشگاه پرسپولیس هنوز مدارک خود برای خرید این باشگاه را به سازمان خصوصی‌سازی ارائه نکرده‌اند.

خبرگزاری مهر

معاون فرهنگی، توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش و جوانان در مورد شکایت دو نامزد انتخابات فدراسیون دوومیدانی، واکنش نشان داد.

خبرگزاری تسنیم

رئیس جدید فدراسیون دوومیدانی گفت: ما 24 فدراسیون هستیم و یک فدراسیون نیستیم و همه می‌توانند کمک کنند.

خبرگزاری تسنیم

معاون حرفه‌ای و قهرمانی وزارت ورزش و جوانان معتقد است ورزش ایران در شرایطی موفق می‌شود که مسیر دولت شهید رئیسی ادامه یابد.

وب‌گاه ورزش سه

خزانه دار سابق فدراسیون دوچرخه سواری به اتهاماتی که در مجمع این فدراسیون علیه او مطرح شده، پاسخ داد.

وب‌گاه الف

یاسر جبرائیلی با انتشار یادداشتی از مرکز ارزیابی سیاست‌های کلی خداحافظی کرد و از تاسیس حزبی برای کادرسازی و گفتمان‌سازی تمدن نوین اسلامی خبر داد.

خبرگزاری مهر

معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش با تاکید بر اینکه احساس حدادی کار سختی در راس فدراسیون دوومیدانی دارد در مورد تایید نشدن مهدی مبینی برای انتخابات این فدراسیون توضیح داد.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادنیوز: احسان حدادی رئیس فدراسیون دوومیدانی شد

خبرگزاری تسنیم

معاون وزیر ورزش ضمن اعلام حمایت از احسان حدادی در رأس فدراسیون دوومیدانی، دلیل عدم حضور مهدی مبینی در این انتخابات را بیان کرد.

خبرگزاری تسنیم

یکی از نامزدهای انتخابات فدراسیون دوومیدانی اعلام کرد از وزارت ورزش به دیوان عدالت اداری شکایت خواهد کرد.