وزیر اقتصاد
وزیر اقتصاد
معاون وزیر اقتصاد و دارایی گفت: طی 4ماه گذشته 17 میلیون و 600 هزار تن به ارزش 17 میلیارد و 600 میلیون دلار کالا وارد کشور شده است.
دنیای اقتصاد: بورس تهران، تابستان سردی را پشت سر گذاشته است. رنگ سرخ بر تالار شیشه ای ماندگار شده و پنجمین ماه سال نیز در فضایی میان بیم و امید گذشت. شاخص کل بورس در مردادماه با کاهش 13درصدی، مرز حساس 2.5میلیونی را از دست داد. بازدهی منفی نماگر اصلی در مقیاس ماهانه، بیشترین کاهش ارتفاع را از دی ماه 99 نمایش می دهد. رکوردهای نامطلوب بسیاری توسط متغیرهای بورسی در مردادماه به ثبت رسیده...
اقتصادنیوز: بازار سهام در آخرین هفته مرداد 1404، بین امید و نگرانی در نوسان بود؛ دو روز روی خوش به سهامداران نشان داد و رشدهای چشمگیر ثبت کرد، اما سه روز دیگر در صفهای فروش غوطهور شد و در نهایت با رنگ قرمز تابلو، پرونده این هفته و ماه را بست.
اقتصادنیوز: ارمنستان خواستار واردات گاز مایع از ایران برای تأمین نیازهای فوری این کشور شده است.
وزیر اقتصاد ارمنستان اعلام کرد که این کشور خواستار واردات گاز مایع از ایران برای تأمین نیازهای فوری شده است.
به گفته وزیر اقتصاد ارمنستان، این کشور خواستار واردات گاز مایع از ایران برای تأمین نیازهای فوری این کشور شده است.
وزیر اقتصاد ارمنستان گفت: «من با وزیر صنعت، معدن و تجارت ایران ملاقات کردم و درخواست کردم سهمیه گاز مایع را در اختیار ما قرار دهد.»
اقتصادنیوز: در حال حاضر رکود تقاضا در بورس و از دست دادن سطوح مهم حمایتی میتواند در کوتاهمدت مانعی در مسیر رشد نماگرهای سهام باشد.
بورس تهران با روند نزولی که در 38 روز کاری اخیر، یعنی پس از آتشبس در پیش گرفته است، اینک مرز مهم 2.5 میلیون را نیز از دست داده و در کف 8ماه اخیر قرار دارد.
رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح گفت: هر اندازه مبادلات مالی در کشور شفافتر باشد، فساد اقتصادی، به ویژه فرار مالیاتی و پولشویی، کاهش خواهد یافت.
رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح گفت: هر اندازه مبادلات مالی در کشور شفافتر باشد، فساد اقتصادی، به ویژه فرار مالیاتی و پولشویی، کاهش خواهد یافت.
طبق آنچه وزیر اقتصاد به تازگی اعلام کرده، برنامه دولت تلاش برای حرکت به سمت تک نرخی شدن ارز است و این سیاست در حال حاضر از سوی بانک مرکزی، مجلس شورای اسلامی و وزارت اقتصاد در حال بررسی است.
طبق آنچه وزیر اقتصاد به تازگی اعلام کرده، برنامه دولت تلاش برای حرکت به سمت تک نرخی شدن ارز است و این سیاست در حال حاضر از سوی بانک مرکزی، مجلس شورای اسلامی و وزارت اقتصاد در حال بررسی است.
اقتصادنیوز: روزنامه هم میهن نوشت: اقتصاد سنتی و انگیزه های سیاسی، ممکن است در برخی برخوردها با کسب و کارها وجود داشته باشد. اما پرسش مهم اینجاست که این دو انگیزه تا قبل از جنگ نیز وجود داشته است؛ پس از جنگ چه اتفاقی افتاده که این برخوردها شدت گرفته است؟
اقتصادنیوز: فعال سیاسی اصلاح طلب نوشت: عجب وفاقی شد! این که به اندازه کشِ تنبون مش رجب هم دوام نیاورد!