یک‌شنبه 4 آذر 1403

وزیر دولت اصلاحات: بازسازی اعتماد از دست رفته را آغاز می‌کنیم

وب‌گاه مشرق نیوز مشاهده در مرجع
وزیر دولت اصلاحات: بازسازی اعتماد از دست رفته را آغاز می‌کنیم

وزیر تعاون دولت اصلاحات گفت: بازسازی اعتماد عمومی از همان نقطه‌ای که آسیب دیده آغاز شود.

به گزارش مشرق، علی صوفی وزیر تعاون دولت اصلاحات درباره لزوم بازسازی اعتماد عمومی در کشور، بیان کرد: بازسازی اعتماد عمومی دقیقا از همان نقطه‌ای که آسیب دیده ترمیم شود و مهم‌ترین موضوع معیشت مردم است.1

او ادامه داد: همه افرادی که کاندیدای ریاست جمهوری شدند وعده ترمیم معیشت مردم را دادند و این وعده ها باید مورد راستی آزمایی قرار بگیرد؛ جریانات سیاسی باید مورد راستی آزمایی قرار بگیرند که مردم ببینند واقعا و در عمل آیا این جریانات به فکر آنها هستند یا خیر؟ زیرا در حال حاضر مردم حس بی پناهی دارند.

صوفی افزود: در این شرایط مردم یا مجبورند اعتراض کنند و یا این شرایط را به هر ترتیبی که هست بپذیرند ولی در هرحال طبیعی است که بی اعتمادی خود را نشان دهند، برای مثال در انتخابات شرکت نمی‌کنند؛ از همین نقاط است که باید بازسازی عمومی آغاز شود. ما در دولت روحانی می‌گفتیم که حرف درمانی بس است و الان هم شاهدیم که در این دولت دارد همین اتفاق رخ می‌دهد. التبه آقای رئیسی فرد خوش نیتی است و به دنبال فریب مردم نیست، اما کار کردن بدون برنامه و تیم متخصص مجرب امکان پذیر نیست.

وزیر تعاون دولت اصلاحات درباره رویکرد جریان اصلاحات نسبت به دولت بیان کرد: بسیاری از اصلاح طلبان به دنبال موفقیت آقای رئیسی هستند، زیرا موفقیت آقای رئیسی باعث بازگشت اعتمادی خواهد شد که حتی اصلاح طلبان هم می‌توانند از آن استفاده کنند و شرایط کشور به گونه ای نیست که ما الان درگیر مسائل جریانی باشیم و گمان کنیم که مثلا شکست رئیسی فرصتی برای اصلاحات خواهد بود؛ شکست آقای رئیسی فرصتی برای اصلاحات ایجاد نخواهد کرد.

دبیرکل حزب پیشروی اصلاحات درباره نحوه کمک احزاب به دولت نیز اینگونه توضیح داد: احزاب به چند صورت می‌توانند کمک کنند؛ اما ابتدا ما باید در قانون احزاب نگاه کنیم و ببینیم که فلسفه تشکیل احزاب چیست؟ احزاب برای کسب قدرت و مشارکت در قدرت تشکیل می‌شوند یعنی نقد و اصلاح قدرت که اصلا وظیفه قانونی ماست و فضا برای نقد و اصلاح باید باز باشد. البته الان هم بسته نیست اما نباید فضا امنیتی باشد؛ زیرا اگر امنیتی شد از احزاب کاری بر نمی‌آید اما اگر فضا سیاسی بود احزاب می‌توانند به موقع هشدارهای لازم را ارائه دهند و ارزیابی دقیق از وضع جامعه داشته و نکات را به درستی به دولت منتقل کنند.

وی ادامه داد: اگر دولت به احزاب رو بیاورد قطعا می‌توانند اقدامات خوبی انجام دهند؛ احزاب می‌توانند چشم آقای رئیس جمهور باشند و وزارت خانه ها را نقد کنند و به عملکردشان سرعت ببخشند و در مواقع لازم به او هشدار دهند در عرصه اقتصادی هم همه باید دست به دست هم دهند.

فعال سیاسی اصلاح طلب عنوان کرد: الان ما خانه احزاب داریم که همه احزاب اصلاح طلب و اصولگرا در آنجا حضور داشته و یک پتانسیل خوب برای کمک به دولت هستند؛ مجمع استانداران کشور یک NGO است که در آن همه استانداران قبلی حضور دارند، همچنین مجمع وزرای احزاب داریم که آنها هم به خوبی در حال کار هستند، ولی اگر از نظرات آنها استفاده شود پتانسیل خوبی وجود دارد و اگر آقای رئیسی بخواهد به این ها بها دهد اتفاقات خوبی خواهد افتاد و جلوی بسیاری از قصور و تقصیرها گرفته خواهد شد.