وزیر فرهنگ: جریانسازی فرهنگی مطابق آموزههای اسلامی با تولید فیلمهای مناسب انجام شود
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: باید در عرصه هنر جریان سازی کنیم و بتوانیم با تغییراتی در مزاج فرهنگی این کار را انجام بدهیم.
به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، محمد مهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، طی سخنانی در رویداد علمی فرهنگی حریر که با هدف پرداختن به موضوع زن، خانواده و سبک زندگی از منظر رسانه برگزار شد، بر لزوم جهتدهی ذائقه فرهنگی مطابق آموزههای اسلامی تاکید کرد. اسماعیلی تصریح کرد: در همه جوامع تغییر ذائقه فرهنگی به آرامی و در طول زمان ایجاد میشود و لازم است در جامعه اسلامی جریان فرهنگی منسجمی با کمک خود مردم ایجاد کنیم.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بر استفاده از بانوان فرهیخته در عرصههای گوناگون اجتماعی و فرهنگی تأکید کرد و گفت: امروز جامعه زنان ما جامعهای فرهیخته است که سرشار از اهالی فکر است که فرصتی مغتنم است. او ادامه داد: با حضور دلگرمکننده بانوان در دولت امیدوارم شاهد حضور مؤثر بانوان باشیم. چنانکه در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بنای ما استفاده از حضور زنان شایسته در بخشهای مختلف است.
نظر آیتالله جوادی آملی درباره قضاوت و مرجعیت زنانوزیر ارشاد خاطرنشان کرد: ما باید در عرصه هنر جریان سازی کنیم و بتوانیم با تغییراتی در مزاج فرهنگی این کار را انجام بدهیم. او فعالیت بانوان فرهنگی را فرصتی ارزشمند دانست و گفت: امروز جامعه زنان ما جامعه فرهیخته و اندیشمندی است و پر از عناصر برجسته و اهل فکری است که وجودشان برای ما ارزشمند است. اسماعیلی با بیان اینکه بانوان هنوز به جایگاه واقعی خود در عرصه اجرایی و مدیریت کشوری نرسیدهاند، تصریح کرد: امید داریم با کاری که در دولت شروع شده و حضور دلگرم کنندهای که خانمها دارند شاهد رشد و تکریم منزلت بانوان باشیم. او به برگزاری رویدادهایی برای تکریم بانوان موفق و فرهیخته تاریخی اشاره کرد و اظهار داشت: در همین راستا در حال حاضر در حال برگزاری آیینی برای تجلیل از خانم مرضیه دباغ با عنوان زن تراز انقلاب اسلامی هستیم.
زنان و الگوی اسلامی مصرف وزیر فرهنگ به جهتدهی میل فرهنگی در جامعه اشاره کرد و گفت: قضاوت ها باید واقع بینانه باشد و ما وظیفه خود را انجام میدهیم البته با نقطه مطلوب فاصله داریم اما حوزه فرهنگ یک حوزه کیفی است و تغییر ذائقه فرهنگی جامعه در حال انجام است. اسماعیلی ساخت فیلمها و تولیدات رسانهای هم راستا با آموزههای دینی و تکریم مقام زنان مومن و انقلابی را ضروری دانست و اظهار داشت: از طریق ساخت و تولید فیلمها باید ذائقه فرهنگی کشور را جهت دهیم تا به مرور به نتایج مطلوب دست پیدا کنیم. رویداد رسانهای حریر در چهار میز تخصصی «زن، رسانه و جنسیت» با مدیریت دکتر فریبا علاسوند، «تصویر خانواده ایرانی؛ از واقعیت تا مجاز» با مدیریت دکتر سهیلا صادقی فسائی، «اندام واره، خانواده، آرامش، خوشبختی» با مدیریت دکتر رضا پورحسین و «سینما؛ تصویر جامعه فردا» با مدیریت دکتر مجید شاه حسینی در فرهنگسرای هنر تهران در حال برگزاری است.