وزیر پیشنهادی اطلاعات روحیه فساد ستیزی و مقابله با هرگونه تهدیدات امنیتی را دارد
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: دکتر «خطیب» روحیه فساد ستیزی و مقابله با هرگونه تهدیدات امنیتی را دارد.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از اروم نیوز، روح الله حضرتپور در گفت و گو با خبرنگاران، با بیان اینکه وزیر پیشنهادی آیت الله رئیسی برای وزارت اطلاعات در حوزه جلوگیری از نفوذ متخصص است، اظهار کرد: دکتر «خطیب» روحیه فساد ستیزی و مقابله با هرگونه تهدیدات امنیتی را دارد.
وی با بیان اینکه حجتالاسلام سیداسماعیل خطیب در درس خارج فقه رهبر معظم انقلاب و آیات عظام فاضل لنکرانی، مکارم شیرازی و مرحوم آیتالله حاج آقا مجتبی تهرانی حضور داشته است، اظهار داشت: ریاست مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضائیه از تجربات موفق این وزیر پیشنهادی دولت سیزدهم است.
نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی گفت: دکتر «خطیب» وزیر پیشنهادی دولت سیزدهم برای وزارت اطلاعات، فردی با تجربه و متخصصی است که بر حوزه امنیتی کشور نیز اشرافیت و آگاهی کامل دارد.
حضرت پور با بیان اینکه افراد معرفی شده برای وزارتخانههای کشاورزی، اطلاعات، تعاون، نفت، راه و شهرسازی، نیرو، بهداشت و درمان و میراث فرهنگی از افراد با تجربه و متخصص به شمار میروند، گفت: این افراد متخصص تا به این لحظه مورد حمایت اکثریت نمایندگان انقلابی قرار دارند.
انتهای پیام /