وظیفه معلمان در ارتقای سرمایه های انسانی
نماینده ولی فقیه درهرمزگان گفت: تحقق اخلاق در حوزه نرمافزاری تمدن اسلامی دارای سه ضلع خانواده، مدرسه و محیط اجتماعی است که این سه ضلع باید مکمل یکدیگر باشند و همافزا باشند.
حجتالاسلام و المسلمین محمد عبادیزاده امروز در آئین بزرگداشت مقام معلم در استان هرمزگان که در سالن شرکت گاز برگزار شد، معلمان را یکی از سرمایههای اصلی تمدنسازی دانست و اظهارداشت: معلمان باید به دانشآموزان به عنوان سرمایههایی در دستان خود نگاه کنند و همواره سعی در ارتقاء آنان در سطوح مختلف داشته باشند.
وی، با ذکر این نکته که دانشآموزان و کودکان امروزی، قشر بزرگان نسل بعد را تشکیل میدهند، عنوان کرد: معلمان باید دانشآموزان را به درستی برای نقش آفرینی در آینده تربیت کنند؛ چرا که این افراد هستند که آینده را میسازند.
نماینده ولی فقیه در هرمزگان، با بیان این نکته که کودکان، مشق بزرگی و بلند همتی را از معلمان خود میآموزند، ابراز کرد: تحقق اخلاق در حوزه نرمافزاری تمدن اسلامی دارای سه ضلع خانواده، مدرسه و محیط اجتماعی است که این سه ضلع باید مکمل یکدیگر باشند و همافزا باشند.
نماینده ولی فقیه در هرمزگان، «اخلاق» را یکی از مهمترین مسائل تحقق تمدن اسلامی دانست و بیان کرد: یکی از مهمترین ملاکهای ارزیابی جوامع مختلف، نظم و احترام به قواعد اجتماعی است؛ که تمام این مولفهها در حوزه اخلاق اجتماعی تعریف میشود. انسان باید از دوران کودکی و نوجوانی این مسائل را بیاموزد تا مسیر تحقق تمدن نوین اسلامی هموار شود.
وی، ضمن تاکید بر لزوم گسترش تفکر تعلیمیافته در تار و پود جامعه اسلامی، خاطرنشان کرد: فرهنگسازی حوزه تمدنی از جمله وظایف مهم معلمان محسوب میشود. معلمین، اندیشیه و بذر این تفکر را در ذهن دانشآموز میکارد و سعی میکند آن را رشد دهد تا به بلوغ برسد و خالق کارهای بزرگی باشد.
نماینده ولی فقیه در هرمزگان، با اشاره به اهمیت جهاد تبیین، گفت: جهاد تبیین یعنی، شناسایی و تبیین رگههای اصلی حرکت انقلابی در جامعه، که نظام آموزش و پرورش باید در این مسیر قرار گیرد تا بتواند شتاب و سرعت بیشتری به تحقق تمدن نوین اسلامی بدهد.
حجتالاسلام والمسلمین عبادیزاده اظهارداشت: در حال حاضر وارد دولتسازی اسلامی شدهایم و اکنون به دنبال محققسازی دولت اسلامی هستیم تا در نهایت حاکمیت اسلامی و تمدن نوین اسلامی در کشور استقرار پیدا کند.