ونزوئلا
ونزوئلا
برگزاری سی و چهارمین نمایشگاه کتاب تهران و مباحثی که در آن بیان شده است، دوباره بحث ظرفیتهای فرهنگ و ادبیات ایران برای مطرح شدن دوباره در سطح جهان را به سطح اول گفت و گوهای فرهنگی رسانده است.
شرایط این روزهای جهان و منطقه در کنار مسائل داخلی آمریکا، واشنگتن را به ببر کاغذی تبدیل کرده است. با اینحال جریان غربگرا در داخل، چشمان خود را بر واقعیت بسته، باز هم آدرس «ناکجاآباد» میدهد.
در فرآیند تنشزدایی گسترده منطقهای میان بازیگران رقیب، دو مقام ایرانی ابراز امیدواری کردهاند که روابط ایران و مصر در آینده نزدیک شاهد گشایش سفارتخانهها و دیدار سران دو کشور باشد. حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه و فدا حسین مالکی نماینده مجلس روز یکشنبه 24 اردیبهشت جزئیات بیشتری از مذاکرات در حال انجام تهران و قاهره به میزبانی بغداد را رسانهای کردند.
چنانچه مشکلات مختلف کشور را به صورت ژرف و کارشناسانه مورد بررسی قرار دهیم، موضوعاتی که از ابتدا با مسائل قابل حل آغاز و متعاقباً هر کدام به ابربحرانی تبدیل و نتیجهاش محروم ماندن از امکانات توسعه شد، به سادگی درخواهیم یافت هر آنچه اتفاق افتاده نتیجه عملکرد سیاستهای منتخب بوده و «خودکرده را تدبیر نیست».
یک فعال سیاسی اصلاحطلب گفت: اقای لاریجانی در نامه اخیر اشاره به جریان خالصسازی داشت که به نظر منظورش فیلترینگ شدید در انتخابات است. لاریجانی میخواهد بگوید که از این روند خبر دارد و نگران است که فیلترینگ شورای نگهبان، وزارت کشور، هیاتهای اجرایی بیشتر شود.
وزیر نفت ونزوئلا اعلام کرد کشورش در ماه آینده به شرکت انی ایتالیا و رپسول اسپانیا مجوز صادرات گاز طبیعی میدهد.
تهیهکننده مستند «خمینی خراسان» که برنامهاش برگزیده جشنواره ملی مستند رادیویی پژواک شد، در توضیح محتوای این برنامه میگوید: «خمینی خراسان» که دوران زندگی رهبر معظم انقلاب را از سال 30 تا 57 روایت میکند، به نوعی دشواریها و ناملایمات زندگی ایشان را بازگو کرده است.
بررسی مشکلات پیرامون صنعت خودرو نشان میدهد که دخالت شورای رقابت در تنظیم بازار نقش مهمی در معضلات اخیر دارد. در این میان نام یک چهره به عنوان سخنگوی شورای رقابت بیش از پیش در رسانهها دیده میشود.
گروه بینالملل خبرگزاری دانشجو_ توسعه همکاریهای اقتصادی با ملتهای منطقه آمریکای لاتین، جدای از اینکه میتواند تاثیر تحریمهای تحمیلی و غیرقانونی غرب علیه کشورمان را کاهش دهد در عین حال، بر میزان همبستگی سیاسی جبهه مخالف با امپریالیسم غربی و به ویژه امپریالیسم آمریکایی در عرصه بین المللی نیز میافزاید. در این نقطه، باید توجه داشت که یکی از پلها و محرکهای اصلی تسهیل روابط اقتصادی...
مایکل سیلور (Michael Saylor)، بنیانگذار شرکت مایکرواستراتژی، در یک مصاحبه با دیوید لین، روزنامهنگار حوزه مالی، در تاریخ 11 می، موضوعات گوناگونی از جمله بیت کوین (BTC)، کتیبههای NFT مانند در شبکه بیت کوین (Ordinal inscriptions)، تورم و آینده پول را مورد بحث قرار داد. این میلیاردر آمریکایی معتقد است که "پول در حال مرگ است"، همانطور که توسط "سیلابی از شکستهای ارزی اخیر" مشاهده میشود.
اولا قابل تصور است که نرخ تورم بتواند برای مقاطعی کوتاه بهشدت فراتر از رشد نقدینگی شود. ثانیا در چنین مواردی معمولا بحران ارزی هم وجود دارد. ثالثا این موضوع با تئوری پولی ناسازگار نیست. این موضوع از آن جهت اهمیت دارد که راهحل جلوگیری از وقوع تورمهای خارج از کنترل احتمالا متفاوت از کنترل تورمهای متعارف و حتی تورمهای بالا مشابه تورمهای گذشته در اقتصاد ایران است.
آیا تورم زیان اجتماعی بهبار میآورد؟ بدون تردید. آیا زیان اجتماعی تورم ربطی به عامل ایجاد تورم دارد؟ نه چندان. آیا مستقل از علت تورم، کنترل تورم مسوولیت دولتها است؟ بدون تردید. آیا ما اصحاب علم اقتصاد علت و درمان تورم را میشناسیم؟ تا حد قابل توجهی. آیا شناخت ما از علت و درمان تورم الزاما به کنترل تورم می انجامد؟ تردید داریم.
تجارتنیوز نوشت: ایران تا سال گذشته بخشی از بنزین تولیدی خود را در بازارهای صادراتی عرضه میکرد، اما امروز با تغییر نقش خود، به واردکننده این محصول تبدیل شده است. بررسیها نشان میدهد که صادرات بنزین در آن بازه زمانی توجیه اقتصادی نداشت، بهویژه آنکه حالا بهرغم ادعای اینکه ایران واردکننده بنزین نیست، اما برخی شنیدهها از واردات این محصول حکایت دارد.
اقتصادنیوز: آمریکاییها از خاتمه یافتن سلطه دلار در بازارهای جهانی نگران هستند.
اداره اطلاعات انرژی آمریکا درباره فروش نفت ایران نوشت، ایران در سه ماهه پایانی سال 2022 روزانه 2 میلیون و 560 هزار بشکه نفت تولید کرده است.