پارالمپیک
پارالمپیک
عکسی از کفشهای امیرحسین غلیپور خبر ساز شد.
ایگور بوکی شناگر اهل کشور بلاروس با کسب بیستویکمین طلای مسابقات پارالمپیک دستنیافتنیتر شد.
مدال نقره المپیک 2012 لندن از دونده روسی پس گرفته شد.
در هفتمین روز از هفدهمین دوره بازیهای پارالمپیک پاریس، نمایندگان ایران در 3 رشته ورزشی به رقابت خواهند پرداخت.
در هفتمین روز از بازیهای پارالمپیک پاریس، نمایندگان ایران در 3 رشته ورزشی به رقابت خواهند پرداخت.
اقتصادنیوز: در هفتمین روز از بازیهای پارالمپیک پاریس، نمایندگان ایران در 3 رشته ورزشی به رقابت خواهند پرداخت.
نماینده ایران در پرش طول کلاس T37 بازیهای پارالمپیک پاریس در جایگاه چهارم قرار گرفت.
ملیپوش پرش طول ایران در پارالمپیک گفت: اگر رکورد خودم را تمرینات را می زدم، دوم میشدم، اما مصدومیت قبلی ام عود کرد و نتوانستم رکورد اصلیام را بزنم.
ملیپوش پرش طول ایران در پارالمپیک گفت: اگر رکورد خودم را تمرینات را می زدم، دوم میشدم، اما مصدومیت قبلیام عود کرد و نتوانستم رکورد اصلیام را بزنم.
علی الفتنیا در پرش طول کلاس T37 بازیهای پارالمپیک پاریس در جایگاه چهارم قرار گرفت.
علی الفتنیا در پرش طول ماده T37 بازیهای پارالمپیک پاریس در جایگاه چهارم قرار گرفت.
معاون ورزش قهرمانی کمیته ملی پارالمپیک با تاکید بر اینکه سطح بازیهای 2024 پاریس از بازیهای توکیو بالاتر است، ارزیابی خود از عملکرد کاروان ایران را تشریح کرد.
علی الفتنیا در پرش طول ماده T37 بازیهای پارالمپیک پاریس در جایگاه چهارم قرار گرفت.
معاون ورزش قهرمانی کمیته ملی پارالمپیک می گوید سطح پاریس 2024 به مراتب از دوره قبلی پارالمپیک بالاتر است.