چهارشنبه 7 آذر 1403

پاسخ مقتدرانه پلیس آگاهی پایتخت به اشرار رجزخوان در فضای مجازی

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
پاسخ مقتدرانه پلیس آگاهی پایتخت به اشرار رجزخوان در فضای مجازی

سردار علی ولیپور گودرزی، در خصوص فعالیت‌های مجرمانه و شرورانه اراذل و اوباش در فضای مجازی و رجزخوانی آنها، گفت: پلیس، پاسخی مقتدرانه به آلوده کنندگان فضای مجازی و اراذل و اوباش می‌دهد.

سردار علی ولیپور گودرزی، در خصوص فعالیت‌های مجرمانه و شرورانه اراذل و اوباش در فضای مجازی و رجزخوانی آنها، گفت: روزگاری اراذل و اوباش در محلات و کوچه پس کوچه‌های برخی مناطق پایتخت با عربده کشی و ایجاد رعب و وحشت در بین شهروندان بی دفاع به ابراز وجود و جذب نوچه و هوادار می‌پرداختند. با گذشت زمان و پیشرفت امکانات ارتباط جمعی و راه یافتن شبکه‌های اجتماعی به ابعاد مختلف زندگی شهروندان، اوباشی گری نیز به شکلی نو و در جامه رجزخوان‌های مجازی در شبکه‌های اجتماعی بویژه اینستاگرام تجلی پیدا کرد.

وی گفت: درست زمانی که بسیاری از افراد در تلاش برای کسب درآمد سالم از طریق فضای مجازی هستند، برای جامعه مجرمین فضای مجازی بستری برای رجز خوانی، اوباشی گری و ژست گرفتن با سلاح‌های گرم و سرد به منظور جلب نظر و تایید مخاطبین دچار فقر فرهنگی محسوب می‌گردد.

وی ادامه داد: افرادی که به واسطه حضور کارآگاهان هوشمند و مقتدر این پلیس تنها فضای مجازی را برای قیل و قال و عربده کشی امن می‌بینند، پس از ارتکاب انواع جرائم در پیج‌های شخصی در تلاش برای تطهیر خود به کل کل و رجزخوانی پرداخته و سعی می‌نمایند تا خود را به چهره‌ای که در حافظه تاریخی این مردم از پهلوانی و لوتی گری وجود دارد نزدیک نمایند، اما از آنجایی که هیچ نقطه مشترکی بین سرقت، اوباشی گری و آزار و اذیت شهروندان با مرام پهلوانی وجود نداردتلاش‌های این افراددر نهایت به ارائه کاریکاتوری مضحک می‌انجامد که خریداری جز نوچه‌ها و هواداران سطحی نگر این افراد ندارد.

ولی پور گودرزی ادامه داد: در میان سرو صدا و هیاهوی طبل‌های توخالی مجازی و سارقان مسلحی که سرگرم انتشار تصاویر خود با سلاح‌های گرم و سرد و فیلم‌های ضبط شده از خوشگذرانی هایشان با پول‌های به سرقت برده از منازل شهروندان هستند، همکاران هوشمند و باشهامت من در پلیس آگاهی پایتخت در سکوت و بی هیاهو، با دنبال کردن سرنخ‌ها به شناسایی این سارقان و مجرمین خطرناک پرداخته ودست‌های این اراذل پر مدعای مجازی را در دنیای واقعی با سردی دستبند آشنا می‌نمایند.

اینجانب به عنوان سکان دار تخصصی‌ترین مرجع مقابله با کشف جرم در پایتخت، به پشتوانه شهامت، هوشمندی و توانمندی کارآگاهان پلیس آگاهی اعلام می‌نمایم که تمامی مجرمینی که در نهایت سنگدلی در سایه ایجاد وحشت در بین شهروندان و وارد ساختن آسیب‌های جسمی و روحی اقدام به سرقت خصوصا سرقت‌های بعنف و مسلحانه می‌پردازند و بی شرمانه در فضای مجازی زندگی مملو از خوشگذرانی خود با استفاده از اموال به سرقت رفته از شهروندان را به نمایش می‌گذارند و تلاش می‌کنند تا شخصیت جامعه ستیز خود را پشت نقاب پر زرق و برق میهمانی‌ها و دورهمی‌های شبانه پنهان نمایند، مطمئن باشند که یکی از همین شب‌ها در سایه گام‌های استوار کارآگاهان مقتدر پلیس آگاهی پایتخت امنیت پوشالی مخفیگاه هایشان فرو خواهد ریخت.

دستگیری‌های سریالی اخیر تعداد زیادی از سارقان مسلح فعال در فضای مجازی، توسط همکاران من در سال 1402 مهر تاییدی بر این ادعاست.

اینجانب با افتخار اعلام می‌نمایم که مشوق و برگ برنده کارآگاهان این پلیس در مقابله با جامعه مجرمین، اعتماد و حمایت همه جانبه شهروندان عزیز و ساکنان مسئولین متعهد پایتخت می‌باشد؛ لذا از شما پایتخت نشینان دعوت می‌نمایم تا با ارائه اخبار و اطلاعات در خصوص مجرمین و مرتکبین جرائم یاریگر پلیس آگاهی در کشف جرم و مقابله با جامعه ستیزان باشید.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری