شنبه 29 شهریور 1404

پرداخت تسهیلات ساخت مسکن در شهرهای زیر 100 هزار نفر سرعت می‌گیرد

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
پرداخت تسهیلات ساخت مسکن در شهرهای زیر 100 هزار نفر سرعت می‌گیرد

معاون مسکن شهری بنیاد مسکن گفت: پرداخت تسهیلات ساخت مسکن در شهرهای زیر 100 هزار نفر در مقایسه با سال‌های گذشته بهتر شده اما برای تسریع پروژه ها باید همکاری‌ها تقویت شود.

حمید رضا سهرابی گفت: در حال حاضر روند پرداخت تسهیلات ساخت مسکن در مقایسه با سال های گذشته بهتر شده و از سوی دیگر این تسهیلات برای واحدهای مسکونی روستایی بیشتر از واحدهای مسکونی در شهرها است.

به گفته معاون مسکن شهری بنیاد مسکن، در روستاها میزان پرداخت تسهیلات ساخت 200 میلیون تومان و در شهرهای زیر 100 هزارنفر 550 میلیون تومان است که امیدواریم با همکاری بهتر بانک ها بتوانیم پروژه های نهضت ملی مسکن را با سرعت بیشتری اجرا کنیم.

او می گوید: روند پرداخت تسهیلات ساخت باید تشدید و تسریع شود چرا که با پرداخت این تسهیلات می توانیم زمینه را برای اجرای هرچه سریعتر پروژه ها در نواحی مختلف به ویژه شهرهای زیر100 هزار نفر فراهم کنیم.

گفتنی است روند اجرای پروژه های نهضت ملی مسکن در شهرها و روستا در مقایسه با سایر شهرها بهتر بوده به طوری که تا به امروز در شهرهای زیر 100 هزار نفر، 3 هزار و 470 واحد مسکونی نهضت ملی و حدود 510 واحد مسکونی شهری در بخش محرومان افتتاح شده است که مجموع افتتاح‌های بخش شهری از ابتدای طرح نهضت ملی مسکن توسط بنیاد مسکن به حدود 7 هزار واحد رسیده است.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی