پرداخت حقوقهای چند ده میلیونی برای مشاوران در پارس جنوبی
امروز شاهد هستیم در مجموعههای نفتی بسیاری از مشاوران حقوقهای چند ده میلیونی میگیرند اما هیچ آوردهای به لحاظ مالی، منابع انسانی، اجتماعی و حتی امورات جاری سازمانی نیز ندارند.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سپاس؛ باتوجه به نقش بی بدیل مشاوران در موفقیت و بالابردن بهره وری سازمان در عرصه های گوناگون اقتصادی، اجتماعی و سیاسی خصوصا در مناطقی که دارای شرایط خاص قرار دارند، همچون مناطق ویژه اقتصادی پارس جنوبی میتوان متصور بود.
اما امروز شاهد هستیم در مجموعه های نفتی برخی از مشاوران حقوقهای چند ده میلیونی میگیرند، اما کمترین آوردهای به لحاظ مالی، منابع انسانی، اجتماعی و حتی امورات جاری سازمانی نیز ندارند. این حقوقهای چند ده میلیونی از جیب بیت المال به حساب مشاوران واریز میشود و فقط جایگاهی را اشغال کرده است.
نیاز است مجموه دولت انقلابی بخصوص وزارت نفت نسبت به پرداختیها در ردههای مختلف مسئولیتی نظارت بهتری داشته باشد.
باید اذعان داشت که مهمترین ماموریت و وظیفه یک مشاور در سازمان شامل، تعامل سازنده و ارتباط اثربخش با کارکنان به ویژه جذب کارکنان جوان و نخبگان علمی و اجرایی، تسهیل و تسریع در اطلاع رسانی، جمع آوری، پردازش و ارایه ایده ها و پیشنهادها، مشارکت فراگیر در کانون تفکر، شرکت و نقش آفرینی اثربخش در فرآیندهای مساله یابی و حل گروهی و خلاقانه مسایل و مشکلات سازمان به منظور دستیابی بهتر به اهداف سازمانی و تامین هرچه بیشتر رضایت، سلامت و شادابی کارکنان و خشنودی مشتریان و ذی نفعان، در مسیر رشد، توسعه و تعالی پایدار یکپارچه و دانایی محور سازمانی و ملی می باشد.
حال این سوال در ذهن مطرح می شود که با توجه به آسیب ها و مشکلاتی که در مناطق ویژه اقتصادی وجود دارد، مشاوران بازنشسته تا چه میزان توانسته اند در این نقش موثر و مفید ظاهر شوند و چه میزان تعامل با نیروهای بومی دارند؟
آیا توانسته اند گرهای از صدها مشکلی که در جنوب استان بوشهر وجود دارد را باز کنند؟
با وجود همه تفاوتها به لحاظ اعتقادی و فرهنگی که در سازمان منطقه ویژه اقتصادی پارس جنوبی وجود دارد و می تواند موجب خلق ایده های جدید در این سازمان ها باشد؛ آیا مشاوران توانسه اند نقش خود را به عنوان هماهنگ کننده و تعاملگر بخوبی بین مردم منطقه و مسئولین استان بوشهر ایفا کنند؟
آیا در شرایط اقتصادی فعلی براساس بار مالی که برای پرداخت حقوق و مزایای مشاوران بازنشسته بر وزارت نفت وارد میکند، به همین میزان توانسته اند راهگشای مسائل سازمان متبوع خود و مردم بومی استان بوشهر باشند؟
آیا چنین نیروی متخصصی برای جایگاه مشاور در استان بوشهر وجود نداشت که باید از استان دیگری به صورت پروازی بکارگیری شود؟
سوال اصلی این است که طبق کدام ردیف بوده ای و از محل کدام منابع حقوق و مزایای بالای این مشاوران پرداخت میشود و قرارداد با کدام مجموعه بسته شده است که حق مردم اسان بوشهر در آن محفوظ باشد؟
نیاز است مجموعه منطقه ویژه پارس جنوبی که از مشاوران به صورت رسمی استفاده میکند، در این خصوص پاسخ گو باشد تا جهت تنویر افکار عمومی ابهامات در ذهن مردم استان رفع شود.
انتهای پیام /