پرطرفدارترین نویسندگان امسال را بشناسید / 15 نامی که نمی توانید حدس بزنید
همشهری آنلاین نوشت: حجتالاسلام محسن عباسی ولدی، مهدی میرکیایی و علی صفائی حائری پرفروشترین پدیدآورندگان در سی و چهارمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران بودند که هم به شکل مجازی و هم به طور فروش سنتی در اردیبهشت امسال آثارشان بیش از همه فروش رفت.
حجتالاسلام محسن عباسی ولدی، مهدی میرکیایی و علی صفائی حائری پرفروشترین پدیدآورندگان در سی و چهارمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران بودند که هم به شکل مجازی و هم به طور فروش سنتی در اردیبهشت امسال آثارشان بیش از همه فروش رفت. در این گزارش به آمار و ارقامی میپردازیم که خواندنش شاید برایتان جالب توجه باشد. همینقدر کافی است که بدانید پس از این سه تن مرتضی مطهری، سیدعلی خامنهای، غلامرضا حیدری ابهری، کلر ژوبرت، سید محمدحسین راجی، محمدرضا حدادپور جهرمی، مت هیگ، فئودور داستایوسکی، عبدالله جوادی آملی، ناصر کشاورز، حسین فتاحی و مژگان شیخی جزو نویسندگانی هستند که در ردههای بعدی قرار گرفتهاند. امار این گزارش بر اساس گزارش روابط عمومی خانه کتاب و ادبیات ایران تنظیم شده است.
یک - طبق گزارش روابط عمومی خانه کتاب و ادبیات ایران، به طور کل 100 عنوان کتاب پرطرفدار بخش مجازی نمایشگاه مجموعا بیش از 76 هزار نسخه فروش داشتهاند.
دو - 28 درصد این رقم یعنی 76 هزار عنوان را بیش از یک ناشر به بازار اندیشه ایران وارد کردهاند.
سه - از این میان کتاب «شازده کوچولو» به رغم اینکه 93 ناشر آن را چاپ کرده است، پر مراجعهترین کتاب از سوی ناشران بوده است. در واقع ناشران متعدد ترجمه این کتاب را به مترجم معتمد خود پیشنهاد دادهاند.
چهار - فقط در طول 10 روز برپایی نمایشگاه کتاب تهران کتاب حجتالاسلام والمسلمین محسن عباسی ولدی 8 هزار و 811 نسخه به فروش رفته و او رکورددار پرمخاطبترین پدیدآور است.
پنج - گروه کودک و نوجوان با جذب 18/39 درصد مخاطب و فروش 251 هزار و 837 نسخه کتاب، پرمخاطبترین گروه موضوعی در این نمایشگاه بوده است.
شش - ادبیات با 15/50 درصد و فروش 212 هزار و 259 نسخه کتاب، دین با 13/57 درصد و فروش 185 هزار و 845 نسخه کتاب و علوم اجتماعی با 12/95 درصد و فروش 177 هزار و 320 نسخه کتاب، رتبههای بعدی را به خود اختصاص دادهاند.
هفت - چهار گروه پرمخاطب اول یعنی کودک و نوجوان، ادبیات، دین و علوم اجتماعی یک و نیم درصد از 13 گروه موضوعی بعدی بیشتر فروش داشتهاند.
هشت - طبق تحلیلهای انجام شده از نمایشگاه مجازی چهارم، مردان با خرید 869 هزار و 867 نسخه کتاب در مقایسه با زنان با خرید 499 هزار و 857 نسخه کتاب، به طور متوسط 1/5 کتاب بیشتر خریدند.
نه - در روایتی دیگر نیز آماری دقیق از سن و سال خریداران ارائه شده است که براساس آن 92 درصد از خرید کتابها از سوی جوانان و میانسالان انجام شده است. از این رو جوانان 20 تا 40 سال، حدود 74 درصد و میانسالان 41 تا 60 سال، حدود 18 درصد از جمعیت خریداران را تشکیل دادند.
22057
برای دسترسی سریع به تازهترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1850685