پروژه بزرگراه کنارتخته - دالکی؛ گامی به سوی توسعه جنوب کشور
پروژه بزرگراه کنارتخته - دالکی که با هدف اتصال کریدور شمال به جنوب کشور در استان بوشهر در حال اجرا است، پیشرفت چشمگیری دارد و تا پایان سال تکمیل میشود.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری تسنیم، پروژه بزرگراه کنارتخته - دالکی به عنوان یکی از پروژههای ملی در استان بوشهر، برای اتصال کریدور شمال به جنوب و کاهش ترافیک جادهای و ترانزیتی در حال انجام است.
این پروژه که توسط هلدینگ تخصصی راه و شهرسازی قرارگاه سازندگی خاتمالانبیاء (ص)، در حال توسعه است و در اردیبهشت 1402 به این هلدینگ واگذار شده، نقش مهمی در توسعه حمل و نقل و زیرساختهای جادهای دارد.
طبق گزارش قرارگاه سازندگی خاتمالانبیاء (ص) از پیش پروژه بزرگراه کنارتخته - دالکی، این پروژه 6.5 کیلومتر مسیر اصلی و نزدیک به 2 کیلومتر مسیر فرعی دارد. از دیگر ویژگیهای آن، احداث 2 دستگاه تونل به طول 600 متر و سه دستگاه پل خاص به طول 510 متر است.
با پیشرفت عملیات خاکبرداری، خاکریزی، بتنریزی و ساخت ابنیه فنی و پلها، این پروژه تا کنون 300 هزار مترمکعب خاکبرداری و 40 هزار مترمکعب خاکریزی را پشت سر گذاشته است. در حال حاضر 207 نفر به همراه 65 دستگاه ماشینآلات سنگین به صورت مستقیم در این پروژه مشغول به کار هستند.
اجرای پروژه بزرگراه کنارتخته - دالکی باعث کاهش تصادفات جادهای، کاهش مصرف سوخت و زمان سفر میان استانهای بوشهر و فارس خواهد شد. همچنین این پروژه نقش مهمی در افزایش نرخ اشتغال در منطقه و توسعه اقتصادی دارد.
سوتیتر: "پروژه بزرگراه کنارتخته - دالکی به شریان حیاتی استان بوشهر تبدیل میشود."
رحمانی: بزرگراه کنارتخته - دالکی به شریان حیاتی بوشهر تبدیل میشود
محمدرضا رحمانی، مدیرعامل هلدینگ تخصصی راه و شهرسازی قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء (ص)، این پروژه را یکی از اساسیترین پروژههای این موسسه دانست و گفت: با تزریق اعتبارات مصوب، سرعت اجرای پروژه افزایش خواهد یافت و انتظار میرود که این مسیر به یکی از مهمترین راههای ارتباطی در جنوب کشور تبدیل شود. پیشرفت عملیات و برنامههای آینده
تاکنون، پروژه بزرگراه کنارتخته - دالکی به خوبی در حال پیشرفت است و 5 هزار مترمکعب بتنریزی و 963 متر حفاری شمعها انجام شده است. با تأمین اعتبارات لازم و رفع موانع، این پروژه در موعد مقرر افتتاح میشود
گفتنی است؛ پروژه بزرگراه کنارتخته - دالکی بهعنوان یکی از پروژههای اساسی توسعه زیرساختی جنوب کشور، با سرعت خوبی در حال پیشرفت است. این پروژه نه تنها به بهبود زیرساختهای ترانزیتی کشور کمک میکند، بلکه کاهش ترافیک و تصادفات، افزایش اشتغال و رشد اقتصادی در منطقه را نیز به دنبال خواهد داشت. با ادامه این پروژه و همکاری دولت و نهادهای مرتبط، انتظار میرود که این بزرگراه به شریان حیاتی جنوب ایران تبدیل شود.