پشت نام شمیرانات محرومیتهای بسیاری پنهان است
شمیرانات - ایرنا - رئیس قرارگاه ملی جهادی رهروان ولایت کشور تاکید کرد: شاید استنباط عمومی مردم این باشد که در شمیرانات همهچیز عالی، خدمات رفاهی و رسیدگی خوب و بینقص باشد اما واقعیت امر این است پشت نام این شهرستان محرومیتهای بسیار زیادی پنهان شده است.
پیمان سرپاس در پی بازدید میدانی از بخشهای لواسانات و رودبارقصران در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: مشکلات این شهرستان به دلایل مختلفی از جمله عدم بودجه، عدم رسیدگی مسئولان گذشته در حوزههای گوناگون خصوصاً محرومیتزدایی پدید آمده است، ولی طی این سفر دریافتیم فرماندار و مجموعه پرتلاش و جهادی پای کار هستند لذا ما نیز کمک خواهیم کرد تا تحولاتی در منطقه ایجاد شود.
وی با اعلام 3 اولویت از میان مشکلات شمیرانات خاطرنشان کرد: مسیرهای مواصلاتی از شرایط مناسبی برخوردار نیستند و این معضل در برخی نقاط از جمله جاده جنگل، جاده رانشی و... که اتصال لواسان کوچک و لواسان بزرگ است، اهمیت بیشتری پیدا میکند چراکه انسداد این محورها در حوادث به سادگی اتفاق افتاده و حتی برای تردد خودرهای امدادی مانع ایجاد میشود.
رئیس قرارگاه ملی جهادی رهروان ولایت کشور ادامه داد: در خصوص مشکل مذکور، به منظور اقدامی موثر، خطاب به وزارت نیرو مکاتبهای صورت خواهد گرفت و جلساتی را با حضور فرماندار برگزار خواهیم کرد. همچنین با مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور نیز مذاکراتی خواهیم داشت.
وی یادآور شد: در راستای حل مسائل راه، تلاش ما این است در کوتاهترین زمان ممکن، تجهیزات و ماشینآلات فنی در منطقه حاضر شوند و اولویت این است وزارت راه متولی این کار شود و اعتباری در نظر بگیرد، چراکه در وظایف ایشان است و ما برای امور عمرانی کمک خواهیم بود تا خدمتی برای مردم منطقه به یادگار بماند.
سرپاس با اشاره به تبعات بهرهبرداری برخی از معادن شمیرانات، بیان داشت: اظهار نظر مسئولان دولتی را شنیدیم و در روزهای آتی مذاکراتی با مدیرعامل معادن خواهیم داشت تا با تهاتر معدن یا راهکارهای دیگر، درصدد جلوگیری از بهرهبرداری و برداشتهای بالادست معادنی شویم که با آغاز بارشها پسماند سست آنها سقوط کرده و موجب آسیب به جادهها میشوند.
رئیس قرارگاه ملی جهادی رهروان ولایت کشور با اشاره به محدوده پرخطر کمرخانی در محور زردبند - فشم اظهار داشت: به سبب اعتبار سنگین پروژه تعریض و ایمنسازی محور کمرخانی که افزون بر 900 تا هزار میلیارد تومان برآور هزینه میشود، نمیتوانیم مستقیماً ورود کنیم اما با توجه به اینکه پیشتر مذاکراتی با مجموعه وزارت راه و قرارگاه خاتم الانبیاء صورت گرفته و وزارتخانه نیز چند طرح را برای این اقدام کلان ملی برنامهریزی کرده است، پیگیری و هماهنگیهای لازم را در دستور کار خود قرار میدهیم.
وی تاکید کرد: تسریع در اجرای پروژه تعریض و ایمنسازی محدوده کمرخانی با توجه به شرایط خطرآفرین فعلی که با هر بارشی و در هر زمان به سبب سقوط سنگ، رانش زمین و... تهدیدی برای شهروندان و مسافران این محور به شمار میآید، ضروریست اما نیازمند اعتبارات ملی، تجهیزات و انسداد چند روزه مسیر اصلیست و از عهده قرارگاه خارج است اما در صورت لزوم کمک متولیان اصلی کار خواهیم بود.
سرپاس در ادامه اشارهای به بحرانهای اخیر لواسانات و رودبارقصران در پی بارش مستمر باران و وقوع سیلابهای متعدد داشت و گفت: احداث سیلبند در برخی نقاط از جمله روستای زایگان که حادثه آن، هر 2 اتباع قربانی سیلاب شمیرانات را سبب شد، نیز از اقدامات ضروری این شهرستان است.
وی بیان داشت: با توجه به محدودیت ردیف اعتبار منابع طبیعی و آبخیزداری، به زودی مواد خام مانند سیمان را رایگان در اختیار شمیرانات قرار میدهیم تا به صورت جهادی و با مشارکت داوطلبانه مردم نسبت به احداث سیلبندها اقدام شود.
براساس این گزارش، قرارگاه ملی جهادی رهروان ولایت کشور، مردادماه سال 1398 براساس ضرورت ایجاد وحدت روحیه در گروههای جهادی و ساختارمند کردن این گروهها، پیاده سازی منویات رهبر معظم انقلاب (مدظله العالی) و نیل به اهداف عالیه نظام در راستای کار جهادی و محرومیت زدایی در ابعاد مختلف، تأسیس شد.
این قرارگاه تاکنون توانسته خدمات ارزندهای به مردم مناطق محروم ارائه کند و از آن جمله میتوان به خدمات بخشی به مردم زلزلهزده سیسخت و خوزستان کرونا زده اشاره کرد.
سرپاس، رئیس قرارگاه ملی جهادی رهروان ولایت کشور اظهار داشت: این قرارگاه تأسیس شد تا تمامی گروههای جهادی شهرستانها را در زیر مجموعه آن قرار دهیم. ما با این هدف که بتوانیم به صورت گسترده و تشکیلاتی وارد عرصه خدمت به مردم شویم قرارگاه ملی جهادی رهروان ولایت را شکل دادیم.