پلیس فتا
پلیس فتا
توضیحات سرهنگ رامین پاشایی معاون فرهنگی اجتماعی پلیس فتا از دستگیری کلاهبرداری که تحت عنوان پزشک زیبایی در پاکدشت اقدام به اخاذی از بیماران میکرده است.
رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات پایتخت از شناسایی و دستگیری عامل فروش داروهای غیرمجاز در فضای مجازی خبر داد.
تسنیم نوشت: رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات پایتخت از شناسایی و دستگیری عامل فروش داروهای غیرمجاز در فضای مجازی خبر داد و گفت: از متهم دستگیر شده بیش از 40 هزار قلم انواع داروی نایاب و کمیاب که عموما فاسد و غیرقابل استفاده بوده، کشف شد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، رئیس پلیس فتا از شناسایی و دستگیری عامل فروش داروهای غیرمجاز در فضای مجازی خبر داد. سرهنگ داود معظمی گودرزی رئیس پلیس فتا پایتخت در تشریح جزئیات خبر فوق اظهار داشت: در راستای مبارزه با فروشندگان دارو در فضای مجازی طی رصد و پایش صورت گرفته توسط کارشناسان این پلیس، یک صفحه اینستاگرامی با بیش از 30 هزار دنبال کننده که اقدام به فروش انواع داروی نایاب...
سمنان - رئیس پلیس فتا استان سمنان بابیان اینکه عاملان هتک حیثیت دو کاسب شاهرودی دستگیر شدند، گفت: این افراد با انتشار فراخوان در اینستاگرام از مخاطبان میخواستند از این کاسبان خرید نکنند.
رئیس پلیس فتا پایتخت از شناسایی و دستگیری عامل فروش داروهای غیرمجاز، کمیاب، تاریخ مصرف گذشته و فاسد خبر داد.
رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات پایتخت از شناسایی و دستگیری عامل فروش داروهای غیرمجاز در فضای مجازی خبر داد و گفت: از متهم دستگیر شده بیش از 40 هزار قلم انواع داروی نایاب و کمیاب که عموما فاسد و غیرقابل استفاده بوده، کشف شد.
رئیس پلیس فتا پایتخت از شناسایی و دستگیری عامل فروش داروهای غیرمجاز، کمیاب، تاریخ مصرف گذشته و فاسد خبر داد.
رئیس پلیس فتا ناجا از بررسی سند صیانت از کودکان و نوجوانان در فضای مجازی خبر داد و گفت: پیامرسان "شاد" از امنیت خوبی برقرار است.
ایسنا نوشت: رئیس پلیس فتای تهران بزرگ از بازداشت فردی که با پیامک جعلی سامانه ثنا اقدام به کلاهبرداری از شهروندان کرده بود، خبر داد.
رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات پایتخت از شناسایی و دستگیری کلاهبردار اینترنتی با ترفند پیامک جعلی "سامانه ثنا" خبر داد.
رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات پایتخت از شناسایی و دستگیری کلاهبردار اینترنتی با ترفند پیامک جعلی "سامانه ثنا" خبر داد.
سرهنگ فیروزبخت با اشاره به معرفی متهم به مرجع قضایی به شهروندان توصیه کرد: ضمن تغییر دورهای رمزهای حساب بانکی خود، سیستم ارسال پیام کوتاه مربوط به تراکنشهای بانکی خود را فعال کنند.
رئیس مرکز مبارزه با جرایم ملی و سازمانیافته پلیس فتا فراجا، از انهدام 30 باند کلاهبرداری رایانهای خبر داد.