پلیس +10
پلیس +10
مدیر سامانه هوشمند کارت سوخت در خصوص نحوه پیگیری کارت سوخت به صورت آنلاین توضیحاتی را ارائه داد.
کارتهای سوخت جایگاهداران در حال جمع آوری بوده که این موضوع اهمیت پیگیری مالکان خودرو برای دریافت کارت سوخت را نشان میدهد.
مدتی است که کارت سوخت یکی از دغدغه های مالکان خودرویی که کارت سوخت شخصی ندارند، شده است. طبق اعلام تا این لحظه380 هزار درخواست صدور کارت سوخت وجود دارد.
در حال حاضر مراحل صدور و تمدید گذرنامه از ثبت درخواست در دفاتر پلیس +10 تا تحویل در منزل، 5 روز کاری طول می کشد، بنابراین زوار اربعین از هم اکنون اقدام کنند تا دچار معطلی و ایستادن در صف نشوند.
شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی از اعزام بیش از 1000 بازرسی به جایگاههای سوخت سراسر کشور خبر داد و اعلام کرد: بهتعداد هر سکو یک یا دو کارت سوخت اضطراری و یک قطعه به سکوی موتورسیکلت در جایگاهها موجود است.
شرایط و ضوابط تحصیل مشمولان سربازی قبولشده در دانشگاهها مشخص شد.
مشاور قرارگاه مرکزی مهارت آموزی ستاد کل نیروهای مسلح با بیان اینکه 6 هزار و 7600 نفر (14 درصد) از سربازان واجد شرایط توانستند وام اشتغالزایی را دریافت کنند، گفت: فعلا خبری از ثبت نام جدید نداریم.
با توجه به میزان درخواستها یک ماه زمان برای صدور کارت هوشمند سوخت لازم است.
آن دسته از مالکین خودروهایی که شش ماه از توقیف آنها گذشته است، میتوانند با مراجعه به مراکز و دفاتر پلیس +10 نسبت به ترخیص خودروی خود با توجه به تسهیلات ویژه اقدام کنند.
ایسنا نوشت: برای تحویل کارت سوخت شهروندان، دو بار به محل زندگی آنها مراجعه میشود اما اگر در محل حضور نداشته باشند، به اطلاع آنها رسانده خواهد شد تا برای دریافت کارت سوخت خود به دفاتر پستی مراجعه کنند.
مشمولان باید اصل مدارک مورد نیاز اعم از برگه آماده به خدمت، برگه محل مراجعه، برگه واکسیناسیون، کارت ملی و شناسنامه و مدارک مربوط به شرایط خاص را همراه خود داشته باشند.
سازمان وظیفه عمومی فراجا در اطلاعیهای اعلام کرد: همه مشمولان دارای برگ آماده به خدمت به تاریخ اردیبهشت ماه سال 1402 باید در محل و مراکز مندرج در برگ معرفی نامه مشمولان حضور یابند.
سازمان وظیفه عمومی فراجا یک اطلاعیه مهم صادر کرد.
سازمان وظیفه عمومی فراجا در اطلاعیهای اعلام کرد: همه مشمولان دارای برگ آماده به خدمت به تاریخ اردیبهشت ماه سال 1402 باید در محل و مراکز مندرج در برگ معرفی نامه مشمولان حضور یابند.
بهطور میانگین روزانه 70 تا 80 هزار درخواست کارت سوخت المثنی ثبت میشود و این در حالی است که تا پیش از اعلام سهمیهبندی بنزین، روزانه تنها 5000 درخواست در سامانه ثبت میشد؛ به همین دلیل فرایند صدور کارت زمانبر شده است؛ هرچند که گفته شده این فرایند دو ماه زمان میبرد اما بعضا متقاضیان انتظاری بیش از شش ماه را نیز تجربه کردهاند.