پوستر دومین رویداد ملی «ستاپ» رونمایی شد
دومین رویداد ملی ستاپ (سکوی تحول آموزش و پرورش) با هدف شناسایی، توانمندسازی، سرمایهگذاری و شتابدهی به نوآوریهای تربیتی آموزشی برگزار میشود.
دومین رویداد ملی ستاپ (سکوی تحول آموزش و پرورش) با همکاری و حمایت ستاد فناوریهای نرم و توسعه صنایع خلاق معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، وزارت آموزش و پرورش، سازمان بسیج مستضعفین و با همافزایی مجموعههای فعال در حوزه نوآوریهای تربیتی و آموزشی، با هدف حل نوآورانه و فناورانه چالشهای نظام تعلیم و تربیت، برای دومین سال متوالی برگزار میشود.
سید حسام نوربخش، دبیر رویداد ملی ستاپ سکوی تحول آموزش و پرورش گفت: شعار این دوره از رویداد «مدرسه آینده رو بساز» بزرگترین هدف این دوره رویداد را بهرهگیری از نبوغ و خلاقیت هستههای نوآور جهت حل نوآورانه و فناورانه چالشهای موجود در آموزش و پرورش و مشارکت همه دغدغهمندان جهت ساخت آیندهای روشن برای مدرسه و نظام رسمی آموزش و پرورش است.
وی ادامه داد: به طرحهای برتر تا سقف 7 میلیارد تومان سرمایهگذاری، تا سقف 3 میلیارد تومان تسهیلات کارآفرینی، معرفی و اتصال به مدارس و جوایز نقدی و غیرنقدی دیگر اعطا میشود. پس از انجام ارزیابی اولیه مستندات دریافتی، طرحهای منتخب برای داوری نهایی دعوت خواهند شد. در صورت اخذ تأیید کمیته داوران، ایدهها و محصولات منتخب در فرآیند شتابدهی وارد میشوند و زیر نظر رهیاران ستاپ، آمادگی لازم را جهت جذب سرمایه کسب خواهند کرد. علاوه بر جذب سرمایه، تیمهای منتخب میتوانند در مسیر توسعه ایده و ساخت محصول اولیه، از خدمات حمایتی و شتابدهی ستاپ بهرهمند شوند.
وی عنوان کرد: محور های رویداد ملی ستاپ طراحی، تولید محتوا بسته های تربیت و یادگیری، سرگرم آموزی و شبیه سازی تربیت آموزشی، تحلیل یادگیری و شخصی سازی فرآیند های تربیتی آموزشی، سامانه و سکوهای مدیریتی مدرسه و کلاس، محصولات و خدمات حوزه کودک ک خانواده و ارائه معکوس نیازمندی های زیست بوم تعلیم و تربیت است.
پارسانیا رییس قرارگاه اجرایی سازی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش گفت: ستاپ با تفکر ارائه راهکارهای نوین و خلاق تربیتی آموزشی با هدف حمایت از افراد، تیم های نوآور و استارتاپ های فعال این حوزه جهت حل چالش های موجود در زیست بوم تعلیم و تربیت کشور شکل گرفت.
وی افزود: ستاپ به دنبال نقش آفرینی ملی در زیست بوم تربیتی و آموزشی کشور با ابرشبکه سازی و هم افزایی تحول خواهان تعلیم و تربیت است، همچنین کمک به ساختار آموزش وپرورش رسمی کشور در رفع چالش ها و مسائل فعلی، با استفاده از راهکارهای نوآورانه و فناورانه داشته باشد.
پارسانیا عنوان کرد: اثرگذاری ملی در مدیریت زنجیره ارتقا و نوآوری، خلاقیت و مهارت های مرتبط با آن حوزه تربیت و آموزش کشور همچنین ایجاد رابطه هدفمند بین تیم های کارآفرین در حوزه آموزش تربیت با بازار هدف و جامعه مخاطبین ستاپ به دنبال این اهداف است.
بنابر اعلام دبیر رویداد ملی ستاپ، در نخستین دوره از رویداد ملی ستاپ که در سال 1401 برگزار شد، از بین 150 طرح ارسالی، 60 محصول / خدمت نوآورانه به زیستبوم تعلیم و تربیت کشور معرفی شد و از این تعداد 11 گروه موفق به توافق با سرمایهگذاران شده و در مجموع 5 میلیارد تومان جذب سرمایه نیز صورت گرفت.
باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری رادیو تلویزیون