پنج‌شنبه 6 آذر 1404

پژمان جمشیدی و رضا عطاران در ویلای ساحلی + عکس

وب‌گاه اقتصاد نیوز مشاهده در مرجع
پژمان جمشیدی و رضا عطاران در ویلای ساحلی + عکس

تصویربرداری فیلم «ویلای ساحلی» به کارگردانی «کیانوش عیاری» پس از چند روز تعطیلی از سر گرفته شد.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از همشهری آنلاین، تصویربرداری فیلم «ویلای ساحلی» به کارگردانی «کیانوش عیاری» پس از چند روز تعطیلی از سر گرفته شد.

تصویربرداری «ویلای ساحلی» یک ماه پیش در یکی از شهرهای شمالی آغاز شده است. چند روز پیش گروه به دلیل بروز مشکل جسمی برای کیانوش عیاری به تهران برگشتند، اما حالا با بهبود شرایط جسمی عیاری، گروه کار را از سر گرفته است. فیلمنامه ویلای ساحلی، مطابق سایر کارهای عیاری نوشته خود اوست و تهیه کننده آن رضا رخشان است. رضا عطاران، پژمان جمشیدی، ریما رامین‌فر، فرگل فرحبخش، نیما نوروزی‌زاده و عرفان آصفی نیز بازیگران این فیلم هستند.

جدیدترین ساخته عیاری داستان خانواده‌ای روستایی را روایت می‌کند که به عنوان سرایدار قرار است برای 6 ماه از یک ویلا نگهداری کنند. چاوش، صاحب ویلا، قرار است برای دانشگاه رفتن دخترش 6 ماه در خارج از ایران زندگی کند و ویلا را به یونس (پژمان جمشیدی) و همسرش (ریما رامین‌فر) می سپارد و آنها با 3 فرزندشان به ویلا نقل مکان می کنند، اما برادر زن یونس (رضا عطاران) با ورود به خانه داستان‌هایی رقم می‌زند.

دیگر عوامل فیلم عبارتند از: مدیر فیلمبرداری: داریوش عیاری، مدیر صدابرداری: محمود خرسند، طراح صحنه: سیامک کاری‌نژاد، طراح لباس: زهرا صمدی، طراح گریم: عباس عباسی، مدیر برنامه‌ریزی: شبنم عرفی‌نژاد، دستیار اول کارگردان: رضا مسعودی

همچنین بخوانید
پژمان جمشیدی و رضا عطاران در ویلای ساحلی + عکس 2
پژمان جمشیدی و رضا عطاران در ویلای ساحلی + عکس 3
پژمان جمشیدی و رضا عطاران در ویلای ساحلی + عکس 4