سه‌شنبه 14 مرداد 1404

پیروز حناچی

پیروز حناچی

خبرگزاری ایسنا

یک عضو مجمع نمایندگان تهران از حضور شهردار تهران در جلسه فردا (سه‌شنبه) این مجمع خبر داد.

خبرگزاری ایرنا

ایرنا - تهران - سامانه صورت وضعیت الکترونیک نرم افزارهای جمع‌آوری و تفکیک پسماند شهرداری تهران روز دوشنبه با حضور «پیروز حناچی» شهردار تهران، «محسن هاشمی رفسنجانی» رئیس شورای اسلامی شهر تهران، «مصطفی کاظمی» رئیس دفتر شهردار تهران، «مجتبی یزدانی» معاون سازمان خدمات شهری، «صدرالدین علیپور» رئیس سازمان پسماند، «محمد فرجود» رئیس سازمان فاوای شهرداری رونمایی شد و علاوه بر آن طرح کاهش پسماند...

خبرگزاری ایرنا

تهران - ایرنا - شهردار تهران گفت: در شهرهای برلین و وین کار امحای زباله دست بخش خصوصی نیست و مسئولان این کلانشهر می‌گویند که هدف ما سود ده بودن نیست بلکه انجام درست کار است.

خبرگزاری خبرنگاران جوان

رئیس سازمان دامپزشکی با ارسال نامه‌ای انتقاد آمیز به شهردار تهران گفت: شهرداری با پلمب مراکز درمانی دامپزشکی مانع ورود و خروج مردم به مراکز بهداشتی می‌شود که پروانه تاسیس دارند.

خبرگزاری ایرنا

تهران - ایرنا - آیین رونمایی از سامانه صورت‌وضعیت الکترونیک نرم‌افزارهای جمع‌آوری و تفکیک پسماند شهرداری تهران رونمایی شد و علاوه بر آن طرح کاهش پسماند یا «کاپ» در مناطق 6 و 21 و 16 و 22 شهرداری نیز آغاز به کار کرد.

خبرگزاری ایسنا

شهردار تهران بر لزوم تبدیل نگاه کاهش پسماند به فرهنگی رایج در میان شهروندان تهرانی تاکید کرد.

خبرگزاری خبرنگاران جوان

سخنگوی مجمع نمایندگان استان تهران از حضور «پیروز حناچی، شهردار تهران» در جلسه فردای این مجمع خبر داد.

خبرگزاری خبرنگاران جوان

شهردار تهران از سامانه جمع آوری پسماند خشک را رونمایی کرد.

خبرگزاری مهر

شهردار تهران با اشاره به تغییر شکل مخازن زباله در جهان گفت: قابل دسترس بودن مخازن جمع آوری زباله صدمات جبران ناپذیری دارد.

خبرگزاری فارس

خبرگزاری تسنیم

رئیس سازمان دامپزشکی با ارسال نامه ای انتقاد آمیز به شهردار تهران گفت: شهرداری با پلمب مراکز درمانی دامپزشکی مانع ورود و خروج مردم به مراکز بهداشتی می شود که قانون مجلس و پروانه تاسیس دارند.

وب‌گاه عصر ایران

خبرگزاری ایرنا

تهران - ایرنا - شهردار تهران تکمیل خطوط 6 و 7 مترو را در اولویت پروژه‌های شهرداری تهران اعلام کرد و گفت: شرایط اقتصادی کشور سخت شده است ولی نمی توان به این بهانه کارها را متوقف کرد و دست از فعالیت کشید.