پیروز حناچی
پیروز حناچی
پروژه زیر گذر استاد معین واقع در خیابان آزادی در محدوده منطقه 9 تهران با حضور پیروز حناچی شهردار تهران و مدیران شهری افتتاح شد.
زیرگذر استادمعین در حالی بعد از 5 سال به بهره برداری رسید که اهالی طرشت نمیتوانند از آن برای رسیدن به منزل خود استفاده کنند.
تهران - ایرنا - بهره برداری از زیرگذر و تونل استاد معین توسط شهردار تهران صبح امروز دوشنبه مورد اعتراض گروهی از افراد قرار گرفت که معتقد بودند یک طرفه افتتاح شدن این پروژه، مشکلاتی برای عده ای از شهروندان به همراه دارد.
با حضور پیروز حناچی شهردار تهران زیرگذر استاد معین افتتاح شد.
فارس نوشت: با حضور پیروز حناچی شهردار تهران زیرگذر استاد معین افتتاح شد.
پروژه زیر گذر استاد معین با حضور حناچی شهردار تهران افتتاح و مورد بهره برداری قرار گرفت.
تهران - ایرنا - تونل و زیرگذر استادمعین با حضور پیروز حناچی شهردار، محسن هاشمی رئیس و برخی اعضای شورای شهر تهران صبح امروز (دوشنبه) افتتاح شد.
جزئیات بودجه 30 هزار 200 میلیاردی شهرداری تهران برای سال 99 اعلام شد.
سرپرست معاونت حملونقل و ترافیک شهرداری تهران جزئیاتی جدید از اجرای طرح ترافیک در سال 99 را اعلام کرد.
سرپرست معاونت حملونقل و ترافیک شهرداری تهران جزئیاتی جدید از اجرای طرح ترافیک در سال 99 را اعلام کرد.
بودجه شهرداری تهران قرار است در جهشی 12 هزار میلیارد تومانی در سال 99 به 30 هزار میلیارد تومان برسد این جهش سؤال مهم را با خود به همراه دارد و آن این است که این حدود 12 هزار میلیارد تومان قرار است از کجا تأمین شود؟
حناچی نوشت: سقف بودجه سال آینده شهردار تهران به بیش 30هزار میلیارد تومان افزایش یافته است.