پیشرفت در امور شهری به شورای شهری قوی بستگی دارد / مردم تصمیمات منتخبان شورای شهر را نظارت کنند
بهروز دستجردی گفت: اداره امور شهری در دستان شورای شهر است، بنابراین، هر قدر این شورا قوی تر باشد منافع شهروندان و بهبود عمران و زیرساخت های شهری نیز بیشتر مورد توجه، اهمیت و اجرا قرار می گیرند.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ بهروز دستجردی، مسئول کمیته انطباق مصوبات شورای شهرها در فرمانداری بجنورد در گفت و گو با عصراترک اظهار کرد: شورای شهر نهادی غیر سیاسی است که این نهاد می بایست ظرفیت ها و چالش های منطقه شهری را شناسایی کند تا در راستای تقویت این ظرفیت ها و رفع چالش های آن تدابیر لازم اتخاذ شوند.
دستجردی تصریح کرد: تحقق این مهم به حضور نمایندگانی متخصص و با تجربه در بدنه شورای شهر نیازمند است.
وی در ادامه عنوان کرد: با توجه به اینکه اداره امور شهری در دستان شورای شهر است، هر قدر این شورا قوی تر باشد منافع شهروندان و بهبود عمران و زیرساخت های شهری نیز بیشتر مورد توجه، اهمیت و اجرا قرار می گیرند.
مسئول کمیته انطباق مصوبات شورای شهرها در فرمانداری بجنورد تاکید کرد: بنابراین با شرکت در انتخابات و رای دهی به نامزدهایی متخصص، با تجربه، مطالبه گر، پیگیر و شجاع، شورای شهری متعهد برای حفظ منافع مردم و امور شهری همچنین رفع مشکلات شهری را تشکیل دهیم.
دستجردی همچنین خاطر نشان کرد: دقت کنیم که نامزدها چه وعده هایی را در تبلیغات خود به مردم ارائه می دهند و این وعده ها تا چه حدودی به شرح وظایف شوراها نزدیک است و ارتباط دارد.
وی همچنین با بیان اینکه اعضای شورای شهر باید پیگیر مطالبات به حق شهرداری باشند، تصریح کرد: مردم از انتخاب قوم گرایانه اجتناب کنند که این معیار انتخاب، در نهایت منجر به پیشبرد امور شهری نمی شود.
این مقام مسئول خاطر نشان کرد: رفع نیازهای شهری با انتخاب اصلح نیازمند است بنابراین عقب ماندگی و یا پیشرفت امور شهری به انتخاب نامزدهای اصلح و غیر اصلح مرتبط بدانیم.
در عین حال، مسئول کمیته انطباق مصوبات شورای شهرها در فرمانداری بجنورد بیان کرد: معرفی و آگاهی بخشی به مردم درباره جایگاه، وظایف و رسالت شورای شهرها بر عهده حاکمیت است که اهمیت به این موضوع، مردم را به سوی انتخابی درست هدایت خواهد کرد.
وی همچنین به مردم توصیه کرد: مردم در جلسات علنی هفتگی شورای شهرها حضور پیدا کنند و نتایج انتخاب خود را در عملکرد و تصمیمات نمایندگانی که برای شورا انتخاب کرده اند را رصد و ارزیابی کنند و نقشی نظارتی بر تصمیمات آنها داشته باشند.
وی در خاتمه پیشنهاد کرد: افرادی که تمایل و یا تصمیم دارند نامزد شورای شهر بشوند از یک یا دو سال قبل از اجرای تصمیم خود، در جلسات علنی هفتگی شورای شهرها حضور پیدا کنند و با وظایف شورا و شهرداری آشنا شوند و از نزدیک و عمیق تر رسالت و جایگاه این پارلمان محلی را درک کنند.
دستجردی افزود: این افراد همچنین از جلب اعتماد عمومی نیز غافل نباشند.
انتهای پیام /