شنبه 3 آذر 1403

پیشنهاد بودجه 18 هزار میلیاردی برای صندوق بیماران خاص و صعب‌العلاج

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
پیشنهاد بودجه 18 هزار میلیاردی برای صندوق بیماران خاص و صعب‌العلاج

معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان بیمه سلامت ایران گفت: پیشنهاد سازمان بیمه سلامت ایران برای صندوق بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج در سال 1403 مبلغ 18 هزار میلیارد تومان است.

- اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، حسین رنجبران؛ معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان بیمه سلامت ایران با بیان این‌که سازمان بیمه سلامت 45 میلیون نفر بیمه شده دارد که از این تعداد 32 میلیون نفر خدمات رایگان دریافت می‌کنند، اظهار کرد: حدود 50 هزار مؤسسه طرف قرار داد با بیمه سلامت در سطح کشور هستند که از بیمارستان‌ها گرفته تا مطب‌ها، آزمایشگاه‌ها، فیزیوتراپی‌ها و 13 هزار و 500 داروخانه و... را شامل می‌شود که خدمات به مردم عزیز بیمه شده ارائه می‌دهند.

وی افزود: در سال گذشته صندوقی به نام بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج تشکیل شد و به تایید هیئت دولت و تصویب مجلس شورای اسلامی رسید که سازمان بیمه سلامت به صورت جدی جهت شکل‌گیری آن را پیگیری کرد.

معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان بیمه سلامت ایران ادامه داد: در سال گذشته 5 هزار میلیارد تومان و برای امسال هم 7 هزار میلیارد تومان جهت این صندوق در نظر گرفته شد. پیشنهاد سازمان بیمه سلامت ایران برای صندوق بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج در سال 1403 مبلغ 18 هزار میلیارد تومان است، تا افراد نیازمند از خدمات مناسب‌تری بهره‌مند شوند.

معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان بیمه سلامت ایران گفت: در حال حاضر در این صندوق تعداد بیماری‌های تحت پوشش به 107 بسته خدمتی رسیده، به طوری که در گذشته فقط 5 بیماری تحت پوشش بوده و این موضوع مثالی از گسترش چتر بیمه‌ای در سازمان بیمه سلامت ایران است و همچنین در هر بسته خدمتی به دنبال افزایش پوشش تعداد اقلام دارویی و خدمات جدیدتر به بیماران هستیم.

فیلم / جزئیات حمایت بیمه سلامت از بیماران خاص و صعب‌العلاج

وی بیان کرد: سازمان بیمه سلامت طی سه سال گذشته تلاش کرده تا به صورت منظم پرداخت‌های مؤسسات طرف قرارداد خود را انجام دهد.

رنجبران با اشاره به زمان‌بر بودن پذیرش و رسیدگی به اسناد در بیمارستان‌ها بیان کرد: از این منظر پرداخت‌ها با فاصله دو یا سه ماه به بیمارستان‌ها صورت می‌گیرد!

وی اضافه کرد: در سازمان بیمه سلامت به دنبال گسترش ماموریت‌ها و نافذتر کردن آن‌ها هستیم، به طور مثال در بحث ناباروری، در گذشته کل هزینه‌های ناباروری همانند IVF و کارهای مشابه به عنوان عمل زیبایی قلمداد می‌شد، به طوری که فرد حتی در صورت مراجعه به مراکز دولتی، باید هزینه را بطور 100 درصد پرداخت می‌کرد، اما در حال حاضر 90 درصد هزینه‌های ناباروری را بیمه سلامت پرداخت می‌کند.