شنبه 10 آذر 1403

پیش از خرید تتر انواع آن را بشناسید

وب‌گاه خبر آنلاین مشاهده در مرجع
پیش از خرید تتر انواع آن را بشناسید

یکی از پرطرفدارترین استیبل کوین های بازار خرید ارز دیجیتال که در میان تریدرهای ایرانی نیز خریداران زیادی دارد تتر است. در واقع این رمز ارز، دلار دنیای دیجیتالی محسوب می شود؛ چراکه قیمت آن همواره ثابت است و از یک دلار فراتر نمی رود.

یکی از پرطرفدارترین استیبل کوین های بازار خرید ارز دیجیتال که در میان تریدرهای ایرانی نیز خریداران زیادی دارد تتر است. در واقع این رمز ارز، دلار دنیای دیجیتالی محسوب می شود؛ چراکه قیمت آن همواره ثابت است و از یک دلار فراتر نمی رود. شاید بیشتر تریدرهایی که مدتی است در این بازار فعالیت می کنند با انواع ارز دیجیتال تتر آشنا نباشند و ندانند که هر کدام از آن ها چه ویژگی هایی دارد؛ در ادامه انواع این رمز ارز را به شما معرفی می کنیم تا با شناخت مشخصات هریک در زمان خرید یا فروش تصمیم درستی بگیرید و به سود برسید.

*س_مشخصات فنی تتر_س*

بر خلاف سایر ارزهای دیجیتال که قیمت آن ها نوسانات بسیار زیادی دارد و تحت تاثیر عوامل مختلف تغییر می کند، قیمت تتر در طول چند سالی که به وجود آمده همواره ثابت بوده و حول و حوش یک دلار باقی مانده است. این رمز ارز از انواع ارزهای متمرکز بازار است که توسط شرکت Tether تولید و روانه بازار شد. شاید همین موضوع را بتوان یکی از ایرادات آن دانست؛ چرا که اگر روزی این شرکت منحل شود دیگر انواع ارز دیجیتال تتر ارزشی نخواهند داشت.

*س_چرا باید تتر را به جای دلار بخریم؟_س*

با توجه به اینکه قیمت این ارز دیجیتال همواره ثابت است و تغییر چندانی نمی کند، یکی از سوالات مهم تریدرها این است که چرا خرید و فروش تتر می تواند سودمند باشد؟ مزایایی که در ادامه بیان می کنیم شما را برای خرید آن کاملا قانع خواهند کرد.

  • نبود نمونه های تقلبی در بازار
  • ایمن در برابر سرقت
  • حمل و نقل و نگهداری آسان
  • مناسب برای انجام خریدهای خرد
  • مقیاس پذیری بالا و قابل استفاده برای مبادله با انواع ارزهای دیجیتال
  • امکان انتقال آن به هر نقطه ای در دنیا با حداقل کارمزد
*س_انواع ارز دیجیتال تتر کدامند؟_س*

اکنون که با مزایای خرید تتر آشنا شدید، بهتر است انواع آن را به شما معرفی کنیم؛ اینکه این ارز دیجیتال بر روی کدام شبکه به وجود آمده باعث شکل گیری انواع آن شده است. نام های این ارزهای دیجیتال جدید نیز بر همین اساس انتخاب می شوند و البته ویژگی های هریک تا حدودی با دیگری متفاوت است. برای آشنایی با آن ها در ادامه با ما همراه باشید.

*س_تتر اومنی (OMNI)_س*

این استیبل کوین برای اولین بار مبتنی بر بلاکچین اومنی به بازار عرضه شد؛ این شبکه همان بستری است که افراد در آن به خرید بیت کوین می پردازند. یکی از بزرگ ترین معایب چنین شبکه ای مشترک بودن آن با bitcoin بود. این موضوع باعث می شود که مشکلات بلاکچین بیت کوین بر روی تتر هم دیده شود و کاربران مجبور باشند برای هر خرید خود کارمزدهای قابل توجهی را بپردازند.

علاوه بر این حملات متعدد هکرها به این شبکه و اختلال های مداوم آن، شلوغی بلاکچین به دلیل بالا بودن حجم معاملات بیت کوین و کند بودن تایید نهایی تراکنش ها از اصلی ترین معایب اومنی است. تترهایی که بر روی شبکه اومنی به وجود آمده اند می توانند روی بلاکچین بیت کوین سوار شوند و آدرس کیف پول های آن ها نیز مشابه است. همین مشکلات و شباهت ها باعث شد که متخصصان تصمیم بگیرند یکی دیگر از انواع ارز دیجیتال تتر را به معامله گران معرفی کنند.

*س_تتر اتریوم (ERC-20)_س*

به منظور حل مسائلی که در شبکه اومنی وجود داشت، تتر روی شبکه اتریوم توسعه داده شد که تریدرها نیز از آن استقبال زیادی کردند. به وجود آمدن این رمز ارز باعث شد که افراد بیشتری تمایل به خرید و فروش اتریوم پیدا کنند و بازار این رمز ارز نیز حسابی داغ شود. با استفاده از تتر اتریوم تراکنش ها با سرعت بسیار بیشتر و کارمزد کمتر انجام می شوند؛ از سوی دیگر اجرای تتر روی شبکه اتریوم ویژگی های فنی آن را به این رمز ارز می بخشد؛ پس ایمنی آن نیز بسیار بالاتر است و راحت تر می توان از آن نگهداری کرد.

*س_تتر ترون (TRC-20)_س*

با گسترش پروژه های دیفای شبکه اتریوم بسیار شلوغ شد و این بستر دیگر نمی توانست میزبان خوبی برای انواع ارز دیجیتال تتر باشد؛ چرا که کارمزدهای آن افزایش پیدا کرد و سرعت تایید تراکنش ها کندتر شد. همین موضوع مقدمات لازم برای راه اندازی این ارز در بستر ترون را فراهم کرد. ترون یک بلاکچین متفاوت با ویژگی های منحصر به فرد است که در مقایسه با اتریوم با سرعت بالاتری کار می کند و انجام معامله در آن کارمزد کمتری دارد.

یکی از مزایای اصلی خرید و فروش تتر ترون امکان شرکت در ایردارپ ها یا همان عرضه رایگان اولین سری از برخی رمز ارزهای جدید است؛ این موضوع بدان معنا است که شما بدون پرداخت هیچ هزینه ای صاحب ارزهایی می شوید که شاید در آینده پیشرفت بسیار خوبی داشته باشند و سودهای کلانی را نصیب شما کنند. علاوه بر این نگهداری از توکن های TRC-20 جایزه هایی دارد که با خرید این نوع تتر می توانید از آن ها بهره مند شوید.

*س_کارمزد معاملات تتر در شبکه های مختلف چگونه است؟_س*

قبل از اینکه در خصوص انتقال تتر بین شبکه های مختلف صحبت کنیم، بهتر است نگاهی به کارمزدهای آن بیندازیم. بسته به اینکه شما مشغول معامله کدام نوع تتر هستید مقدار کارمزدی که باید به ازای هر تراکنش پرداخت کنید متفاوت خواهد بود. در شبکه اومنی مقدار کارمزدها بسیار بالاتر از دو شبکه دیگر است و بسته به مقدار معامله و قیمت بیت کوین ممکن است تا بالاتر از 30 دلار هم برسد.

شبکه اتریوم در میانه قرار دارد و کارمزد انجام تراکنش در آن کمتر از 5 دلار خواهد شد؛ اما باید این موضوع را نیز در نظر داشته باشید که با یالا رفتن قیمت اتریوم و تعداد تراکنش ها هزینه انجام معامله در این بستر نیز بیشتر خواهد شد. شاید بتوان گفت که در حال حاضر یکی از بهترین انواع ارز دیجیتال تتر برای خرید نوع ترون آن باشد؛ چرا که کارمزدهای این شبکه بسیار ناچیز و در حد 10 یا 20 سنت است. البته این مقدار ثابت نیست و ممکن است بالاتر برود؛ اما طبیعتا به گرد پای دو شبکه دیگر نمی رسد.

یکی از راه حل هایی که با استفاده از آن می توانید کارمزد معاملات خود را کمتر کنید، حضور در صرافی هایی است که خدمات خود را با کمترین هزینه ارائه می دهند. خرید تتر در اکس نوین قطعا از این نظر به نفع شما خواهد بود؛ چرا که در میان انواع صرافی های داخلی این سایت کمترین هزینه را در قبال معاملات از شما خواهد گرفت و خدماتی امن و مطمئن را به شما ارائه می دهد.

*س_انتقال انواع ارز دیجیتال تتر با چه روش‌هایی انجام می‌شود؟_س*

انتقال تتر درست مانند سایر ارزهای دیجیتال انجام می‌گیرد؛ به این معنا که خریدار باید کلید عمومی کیف پول خود را برای فروشنده ارسال کند تا او بتواند ارزها را به آدرس موردنظر منتقل کند. نکته مهم این است که امکان انتقال این رمز ارز بر روی شبکه های مختلف وجود ندارد؛ به این معنا که تریدرها نمی توانند تتر ترون را به طور مستقیم به اومنی منتقل کنند یا برعکس. در زمان انجام این کار باید نهایت دقت را به خرج دهید؛ زیرا ممکن است کل سرمایه تان به باد برود.

کد خبر 1584171
پیش از خرید تتر انواع آن را بشناسید 2