شنبه 21 تیر 1404

پیش‌بینی وضعیت هوا طی روزهای آینده / رگبار باران و رعد و برق در این استان‌ها

وب‌گاه خبر آنلاین مشاهده در مرجع
پیش‌بینی وضعیت هوا طی روزهای آینده / رگبار باران و رعد و برق در این استان‌ها

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا سازمان هواشناسی با اشاره به تداوم ناپایداری‌های جوی در نقاط مختلف کشور از افزایش ابر، رگبار پراکنده، وزش باد شدید و خیزش گردوخاک در برخی مناطق خبر داد.

به گزارش خبرآنلاین، صادق ضیاییان در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: امروز، پنج‌شنبه (19 تیرماه) در برخی مناطق آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، شمال کردستان، زنجان، قزوین، گیلان، غرب مازندران، گلستان، البرز، تهران، جنوب یزد، کرمان، ارتفاعات سیستان و بلوچستان، شمال و شرق هرمزگان و غرب و ارتفاعات سمنان، بویژه در ساعات بعدازظهر و اوایل شب، افزایش ابر، رگبار پراکنده، گاهی رعدوبرق و وزش باد شدید پیش‌بینی می‌شود.

وی افزود: روز جمعه (20 تیرماه) نیز این شرایط علاوه بر مناطق ذکر شده، در ارتفاعات و دامنه‌های زاگرس مرکزی و جنوبی نیز انتظار می‌رود.

به گفته ضیاییان، شنبه (21 تیرماه) نیز در برخی مناطق شمال غرب، جنوب شرق، جنوب کشور، استان‌های واقع در دامنه‌های جنوبی البرز و همچنین ارتفاعات و دامنه‌های زاگرس مرکزی و جنوبی، رگبار باران، گاهی رعد و برق و وزش باد شدید رخ خواهد داد.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی هوا ادامه داد: برای روزهای یکشنبه و دوشنبه (22 و 23 تیرماه) در برخی مناطق شمال غرب، جنوب، جنوب شرق و ارتفاعات و دامنه‌های البرز مرکزی، زاگرس مرکزی و جنوبی، رگبار پراکنده پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان همچنین درباره وضعیت گردوخاک در کشور گفت: طی پنج روز آینده، در مناطق شمال شرق، شرق، جنوب شرق، بخش‌هایی از مرکز و استان‌های واقع در دامنه‌های جنوبی البرز، در بعضی ساعات وزش باد نسبتاً شدید تا شدید همراه با خیزش گردوخاک و کاهش کیفیت هوا انتظار می‌رود.

وی همچنین به وضعیت دریاها اشاره کرد و گفت: طی سه روز آینده، دریای عمان به‌ویژه در نواحی شرقی، و در روز شنبه مرکز خلیج فارس، مواج و متلاطم خواهد بود.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده اظهارکرد: آسمان تهران فردا (20 تیرماه) نیمه ابری و افزایش باد از بعد از ظهر ابری گاهی وزش باد شدید و رگبار و رعد و برق با احتمال طوفان و گرد و خاک با حداقل دمای 25 و حداکثر دمای 36 درجه سانتیگراد و طی شنبه (21 تیرماه) نیمه ابری وو وزش باد گاهی ابری و وزش باد شدید و گرد و خاک با احتمال رگبار باران با حداقل دمای 26 و حداکثر دمای 37 درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان در پایان گفت: طی فردا و پس فردا (20 و 21 تیرماه) اهواز با دمای 48 درجه سانتیگراد گرم‌ترین و اردبیل و شهر کرد با دمای 14 درجه سانتیگراد سردترین مراکز استان کشور خواهند بود.

صحت پیش‌بینی هواشناسی در بازه زمانی یک هفته حدود 80 درصد است.

47236

کد خبر 2087972