شنبه 10 آذر 1403

چاقی در گذشته بعنوان علامت رفاه یا سلامتی تلقی می‌شد / روش‌های درمان چاقی

خبرگزاری ایسنا مشاهده در مرجع
چاقی در گذشته بعنوان علامت رفاه یا سلامتی تلقی می‌شد / روش‌های درمان چاقی

عضو هیات علمی پژوهشکده گیاهان دارویی جهاددانشگاهی گفت: فعالیت بدنی، مصرف دارو و جراحی روش‌های درمان چاقی هستند و برای درمان چاقی ابتدا از افزایش فعالیت بدنی استفاده می‌شود و اگر تاثیر مطلوب را نداشت دارو هم به آن اضافه می‌شود.

به گزارش ایسنا، دکتر سعید کیانبخت متخصص فارماکولوژی در وبینار علمی فرآورده‌های گیاهی موثر در چاقی که توسط پژوهشکده گیاهان دارویی جهاددانشگاهی برگزار شد، اظهار کرد: چاقی در گذشته بعنوان علامت رفاه یا سلامتی تلقی می‌شد، اما امروزه چاقی خود بیماری است که موجب بسیاری از بیماری‌های دیگر مانند بیماری قلبی، دیابت، انواع سرطان و آرتروز می شود. چاقی با خوردن غذا به میزان بیشتر از نیاز بدن ایجاد می شود که در آن انرژی اضافه دریافتی به صورت چربی در قسمت‌های مختلف بدن تجمع و موجب بیماری‌های مختلف می شود.

متخصص فارماکولوژی و عضو هیات علمی پژوهشکده گیاهان دارویی جهاددانشگاهی بیان کرد: فعالیت بدنی، مصرف دارو و جراحی روش‌های درمان چاقی هستند و برای درمان چاقی ابتدا از افزایش فعالیت بدنی استفاده می‌شود و اگر تاثیر مطلوب را نداشت دارو هم به آن اضافه می‌شود.

وی گفت: داروهای کاهش وزن در کنار فعالیت بدنی حدود 5 تا 10 درصد وزن را طی چند ماه کاهش می‌دهند و همین میزان و حتی کاهش وزن حدود 2 تا 3 کیلو هم تاثیر زیادی بر شاخص‌های قلبی و متابولیک مانند کاهش فشار و گلوکز و چربی خون و کاهش بیماری‌های ناشی از چاقی دارد.

وبینار علمی فرآورده‌های گیاهی موثر در چاقی دارای امتیاز بازآموزی بوده و با مجوز اداره کل آموزش مداوم جامعه پزشکی کشور از زیر مجموعه‌های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار شد. مخاطبان این دوره پزشکان عمومی، داروسازان و متخصصان طب سنتی بودند که به صورت مجازی و آنلاین بر بستر آموزش‌های مجازی جهاددانشگاهی (امجد) برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده گیاهان دارویی جهاددانشگاهی، در پایان به شرکت کنندگان دوره به مدت 48 ساعت فرصت داده شد تا در آزمون آنلاین پایان دوره شرکت کرده و با پاسخ صحیح به 70 درصد سوالات بتوانند امتیاز بازآموزی دوره را کسب کنند.

انتهای پیام