چرا واتساپ؟!
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، تصمیم مسؤولان برای رفع فیلتر و تغییر رویه مدیریت فضای مجازی، اقدام قابل تحسینی است که در جهت پاسخ به نیازهای جامعه و افزایش رضایت عمومی اتخاذ شده است. فضای مجازی امروز بخش بزرگی از زندگی روزمره مردم را تشکیل میدهد و استفاده از آن به یکی از ارکان اصلی ارتباطات، تبادل اطلاعات و کسبوکارها تبدیل شده است. در این شرایط، بسیاری از کاربران به دلیل محدودیتها...
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، تصمیم مسؤولان برای رفع فیلتر و تغییر رویه مدیریت فضای مجازی، اقدام قابل تحسینی است که در جهت پاسخ به نیازهای جامعه و افزایش رضایت عمومی اتخاذ شده است.
فضای مجازی امروز بخش بزرگی از زندگی روزمره مردم را تشکیل میدهد و استفاده از آن به یکی از ارکان اصلی ارتباطات، تبادل اطلاعات و کسبوکارها تبدیل شده است. در این شرایط، بسیاری از کاربران به دلیل محدودیتها و فیلترهای متعدد، احساس نارضایتی کرده و این موضوع باعث شد تا انتقادات و نظرات مختلفی در این زمینه مطرح شود.
این تغییرات نه تنها در راستای پاسخ به خواستههای عمومی است، بلکه میتواند به رشد و توسعه بیشتر فضای مجازی کشور کمک کند. این تصمیم به نظر میرسد که گامی مثبت در جهت همراستایی با تحولات جهانی و نیازهای مردم باشد.
رفع فیلتر واتساپ در روزهای اخیر سوالات و ابهامات زیادی را در ذهن کاربران ایرانی ایجاد کرده است. با وجود اینکه واتساپ متعلق به شرکت متا و یکی از بزرگترین پیامرسانهای دنیا است، باید گفت که این اپلیکیشن مزیت قابل توجهی نسبت به پیامرسانهای داخلی ندارد. واکنشهای طنز کاربران فضای مجازی نسبت به رفع فیلتر واتساپ نیز تصدیق کننده این موضوع است.
سوالی که مطرح میشود این است که اگر مذاکراتی با شرکت متا برای رفع فیلتر واتساپ انجام شده و این غول فناوری قواعد سرزمینی ایران را پذیرفته است، چرا دیگر اپلیکیشنهای متا مانند اینستاگرام، توییتر و یوتیوب همچنان فیلتر هستند؟ اگر توانستهاند برای واتساپ به توافق برسند، چرا دسترسی به دیگر پلتفرمهای مهم شرکت متا هنوز محدود است؟
همچنین آخرین نظرسنجی منتشر شده توسط ایسپا راجع استفاده کاربران از فضای مجازی، واتساپ سهمی حدودا 30 درصدی از کاربران فضای مجازی را دارد.