دوشنبه 5 آذر 1403

چنددستگی در حزب موتلفه در آستانه انتخابات مجلس؟ / ترقی: فقط من از حزب موتلفه عضو شانا نیستم، 2 نفر دیگر هم عضو هستند

وب‌گاه خبر آنلاین مشاهده در مرجع
چنددستگی در حزب موتلفه در آستانه انتخابات مجلس؟ / ترقی: فقط من از حزب موتلفه عضو شانا نیستم، 2 نفر دیگر هم عضو هستند

حمیدرضا ترقی، عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی می‌گوید: در انتخابات سال 96 میرسلیم استدلال می‌کرد اگر کناره‌گیری کند رأی او رد سبد رئیسی ریخته نمی‌شود بلکه به احتمال قوی در سبد روحانی ریخته شود به همین دلیل میرسلیم برای اینکه رأی او به سمت جبهه مخالفش نرود، کناره‌گیری نکرد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، درحالی که حزب موتلفه عضو اصلی شورای وحدت است و البته بنا بر گفته بادامچیان احتمال ارائه لیست مستقل از سوی این شورا وجود دارد، برخی اعضای موتلفه از جمله ترقی و انبارلویی در شورای ائتلاف حضور داشته و حتی برخی سمت ها را برعهده گرفته اند. مانند

هرچند حمیدرضا ترقی این اتفاق را عجیب نمی داند و معتقد است که هدف کلی رسیدن به وحدت و یک لیست مشترک است اما با توجه به اظهارات اخیر حدادعادل و بادامچیان مبنی بر احتمال ارائه چند لیست از این اردوگاه به نظر می رسد این پخش شدن اعضای موتلفه در شوراهای مختلف ناشی از برخی اختلافات و چنددستگی در تصمیمات موتلفه باشد.

ترقی این را هم به خبرآنلاین گفت که؛«همه احزاب مانند احزاب حاضر در جبهه پیروان عضو شورای ائتلاف نیستند. به همین دلیل نمی‌شود آنها را رها کرد و از ظرفیت آنها استفاده نکرد.»

در ادامه گفتگوی خبرگزاری خبرآنلاین با حمیدرضا ترقی، عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی را می‌خوانید:

****

*آقای ترقی! در حال حاضر دربیرکل حزب موتلفه اسلامی عضو هیئت عالی شورای وحدت اصولگرایان است، از طرفی شما همزمان هم عضو شورای مرکزی موتلفه هستید و عضو شورای مرکزی شورای ائتلاف نیروهای انقلاب، این تناقض ناشی از اختلافات درونی حزب موتلفه اسلامی است؟

از حزب موتلفه اسلامی تنها بنده عضو شانا نیستم بلکه آقای پورابراهیمی هم عضو شورای مرکزی شانا است و علاوه بر این مسئولیت کمیته اقتصادی آن را هم برعهده دارد، همچنین آقای انبارلویی در کارگروه انتخابات شانا است، لذا موتلفه هم با شورای وحدت و هم شورای ائتلاف ارتباط دارد، در هر صورت ما دیدگاه‌ها را مطرح می‌کنیم اما هدف کلی این است که همگی به وحدت و یک لیست مشترک دست پیدا کنند چراکه در هر صورت سیاست موتلفه حرکت به سمت انسجام، وحدت و لیست مشترک است، بر همین اساس می‌تواند در همه مراکزی که قادر به تصمیم‌گیری هستند، حضور داشته باشد.

همه احزاب حاضر در جبهه پیروان عضو شورای ائتلاف نیستند

* آقایان باهنر و بادامچیان که عضو هیئت عالی شورای وحدت هستند می‌گویند در جلسات شورای ائتلاف شرکت می‌کنند اما سمت رسمی ندارند، شما در شانا سمت رسمی دارید، این سمت داشتن در تضاد و تعارض با عضویت حزب موتلفه در شورای وحدت نیست؟

خیر، چراکه اهداف همه گروه‌ها یکسان است و به آن معنا تعارضی هم میان نیروهای انقلاب وجود ندارد، بلکه دو ظرفیت هستند که در یکی از آنها مانند شورای وحدت احزاب و روحانیت نقش پررنگی دارند و دیگری ظرفیت احزاب محدود است به همراه اقشار مختلف اجتماعی و نخبگان که این ظرفیت دیگری را جذب می‌کند و شورای وحدت هم ظرفیت دیگری را جذب می‌کند.

نکته دیگر این است که همه احزاب مانند احزاب حاضر در جبهه پیروان عضو شورای ائتلاف نیستند. به همین دلیل نمی‌شود آنها را رها کرد و از ظرفیت آنها استفاده نکرد.

حزب موتلفه اسلامی سال 96 از میرسلیم گذشت

*عضویت برخی از اعضای حزب موتلفه اسلامی در شانا علی‌رغم عضویت رسمی این حزب در شورای وحدت به نوعی یادآور دوگانگی حزب موتلفه اسلامی در انتخابات 96 و اختلاف این حزب در مورد حمایت از رئیسی و میرسلیم است...

در انتخابات سال 96 حزب موتلفه اسلامی یک تصمیم داشت یعنی تا وقتی که رئیسی به عنوان نامزد همه احزاب مطرح نشده بود، میرسلیم هم در رقابت‌ها و مناظرات شرکت کرد که دیدگاه موتلفه را مطرح کند اما در نهایت موتلفه از طریق بیانیه از رئیسی حمایت کرد و از میرسلیم گذشت اگرچه خود او استدلال می‌کرد اگر کناره‌گیری کند رأی او رد سبد رئیسی ریخته نمی‌شود بلکه به احتمال قوی در سبد روحانی ریخته شود به همین دلیل میرسلیم برای اینکه رأی او به سمت جبهه مخالفش نرود، کناره‌گیری نکرد، لذا در آن زمان هم در حزب موتلفه اختلافی وجود نداشت.

27211

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1870372
چنددستگی در حزب موتلفه در آستانه انتخابات مجلس؟ / ترقی: فقط من از حزب موتلفه عضو شانا نیستم، 2 نفر دیگر هم عضو هستند 2