چهارشنبه 3 بهمن 1403

چهارسال پرچالش را در چهارمحال و بختیاری گذراندم / بیکاری بزرگ ترین چالش این استان

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
چهارسال پرچالش را در چهارمحال و بختیاری گذراندم / بیکاری بزرگ ترین چالش این استان

اقبال عباسی استاندار سابق چهارمحال و بختیاری گفت: مهم ترین چالش این استان نرخ بالای بیکاری آن است بیان داشت: نرخ بالای مشارکت استان 43 درصد است که هیچ استانی بالای 40 درصد ندارد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل ازجهانبین نیوز؛ اقبال عباسی استاندار سابق استان چهارمحال و بختیاری امروز در آیین تکریم و معارفه استاندار چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: چهارسال پرچالش را خدمت مردم استان چهارمحال و بختیاری بودم.

وی با تاکید بر اینکه مهم ترین چالش این استان نرخ بالای بیکاری آن است بیان داشت: نرخ بالای مشارکت استان 43 درصد است که هیچ استانی بالای 40 درصد ندارد. عباسی ادامه داد: خشکسالی و کم آبی یکی از بزرگ ترین دلایل نرخ بالای بیکاری این استان است به این خاطر که افق توسعه استان در بخش کشاورزی، دامداری و گردشگری است که برای آن تخصیص داده شود. وی اذعان داشت: نرخ بیکاری 4 تا 5 سال آینده برای استان باقی می ماند و نباید انتظار معجزه از استاندار جدید را داشت مگر اینکه فرمول بیکاری عوض شود. عباسی بابیان اینکه دومین چالش این استان آب است تشریح کرد: پروژه بن_بروجن که در حال حاضر 90 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است اما محل آبگیر آن خارج از استان است و به خاطر همین پروژه را دچار سکته کرده و به کما برده است. وی به پروژه گلاب2 و کوهرنگ 3 نیز اشاره کرد و گفت: آب پشت سد قرارگیرد مشکلات استان را حل می کندو در عین حال اگر بهشت آباد اجرا شود استان را ویران می کند. عباسی با بیان اینکه 70 درصد بودجه در مجلس و دولت اختصاص داده می شود گفت: اگر سهم بیشتر بودجه در اختیار وزیر قرار گیرد بسیاری از پروژه ها سرو سامان داده می شود. وی با تاکید بر اینکه انقلاب ما در 3 محور عدالت خواهی، محرومیت زدایی و تمرکز زدایی تشکیل شده است عنوان کرد: علی رغم اینکه خیلی کارها انجام شده است اما هنوز با اهداف فاصله داریم. عباسی خاطر نشان کرد: در طول مدت انقلاب اسلامی در همه روستاها آب، گاز، برق و اینترنت برده شده است ولی به شغل و در آمد آن فکر نشده است و به همین خاطر جمعیت روستایی به حاشیه شهرنشینی روی می آورند و این خود یک معظل است. وی با اشاره به اینکه در این مدت چهار سال کار زیاد شده اما تاثیرش را نشان نداده است گفت: سند آمایش سرزمین تهیه شده و برنامه 5 ساله نیز تهییه و تدوین شده است. عباسی بیان داشت: در سال 1396 بودجه عمرانی 930 میلیارد بود اما در سال 1400 به 2500 میلیارد تومان رسیده است، هزینه های دولت در بودجه جاری سال 96، 3 هزار و 9 میلیارد بوده اما در سال جاری 427 میلیارد شده است و این در حالی است که هزینه های عمرانی نیز دو برابر شده است. وی عنوان کرد: این استان در بحث گردشگری، بهداشت و درمان، کشاورزی، پارک علم و فناوری، دانشگاه هو، مسکن محرومین، تشکیل تعاونی هو، سدسازی، اقتصاد مقاومی و جهش تولید، گازرسانی و برق رسانی اقدامات شایسته ای در طول چهارسال اخیر انجام داده که همه سندهای آن موجود است. انتهای پیام /