چگونه از مشوقهای بیمهای اشتغال در سازمان بهزیستی بهرهمند شویم؟
به گزارش گروه آسیبهای اجتماعی خبرگزاری فارس، محسن ایروانی، سرپرست دبیرخانه اشتغال و کارآفرینی سازمان بهزیستی با بیان اینکه به منظور فراهم آوردن انگیزه ایجاد فرصتهای شغلی بیشتر برای جامعه هدف و ترغیب کارفرمایان برای جذب آنان، مشوق حمایتی به عنوان بیمه سهم کارفرما پرداخت می شود، گفت: در سال گذشته 27 هزار و 246 فرد دارای معلولیت با پرداخت اعتباری معادل 196 میلیارد تومان از خدمات بیمه سهم کارآفرینی و خویش فرمایی بهره مند شده اند.
وی در پاسخ به اینکه چه کارفرمایانی می توانند از این امتیاز بهره مند شوند، گفت: کارفرمایانی که نسبت به اشتغال جامعه هدف اقدام و حق بیمه آنان (سهم کارفرما) را به سازمان تأمین اجتماعی واریز و براساس قانون کار حقوق و دستمزد پرداخت کنند، بر اساس نتایج حاصل از جدول تعیین امتیازات کارفرمایان متقاضی و پس از تأیید کمیته اشتغال مشمول دریافت بیمه سهم کارفرما می شوند.
سرپرست دبیرخانه اشتغال و کارآفرینی سازمان بهزیستی در خصوص افرادی که می توانند از این طرح استفاده کنند، گفت: افراد تحت پوشش سازمان بهزیستی اعم از گروه های افراد دارای معلولیت، زنان سرپرست خانوار و فرزندان آنها، زنان خودسرپرست و بد سرپرست، فرزندان بی سرپرست ترخیص شده از مراکزشبانه روزی، معتادین بهبود یافته در مراکز تحت نظارت سازمان بهزیستی، آسیب دیدگان اجتماعی و افراد در معرض آسیب که توسط حوزه اشتغال به کارفرما معرفی و بکار گمارده شده اند شامل این طرح می شوند.
ایروانی همچنین در خصوص پرداخت سهم بیمه خویش فرمایی مددجویان سازمان بهزیستی گفت: در این طرح بهمنظور تسهیلگری و تثبیت اشتغال مددجویان این سازمان حداکثر به میزان 20 درصد حداقل مزد تعیینشده کارگر مشمول قانون کار در آن سال و به مدت پنج سال، مطابق دستورالعمل مربوطه به مددجوی خوداشتغال مذکور پرداخت می شود.
وی افزود: سال گذشته همچنین هشت هزار و 213 نفر از جامعه هدف نیازمند نیز از این خدمات برخوردار شده اند که مبلغ 62 میلیارد تومان برای بیمه سهم کارفرمائی و خویش فرمائی آنان پرداخت شده است.
سرپرست دبیرخانه اشتغال و کارآفرینی سازمان بهزیستی با بیان اینکه در بخشی دیگر از حمایت های سازمان بهزیستی یارانه ارتقاء کارائی افراد دارای معلولیت پرداخت می شود، تشریح کرد: بخشی از مجموع حقوق پرداختی (حداقل قانون کار) از طریق سازمان بهزیستی در قبال به کارگیری افراد دارای معلولیت به کارفرمایان بخش غیردولتی انجام می گیرد و تعیین میزان پرداخت یارانه ارتقاء کارآیی معلولان بر اساس میزان شدت و تاثیر معلولیت در محدودیت کارآیی معلولان برای شغل در نظر گرفته شده از حداقل 30 تا 50 درصد قراردادکاروتا سقف حداقل حقوق و دستمزد قانون کار طبق جدول تعیین سطح معلولیت پس از تایید کمیته اشتغال وکارآفرینی به کارفرما قابل پرداخت است.
ایروانی دبیرخانه اشتغال و کارآفرینی سازمان بهزیستی افزود: در سال 1401 مبلغ 35 میلیارد تومان یارانه برای ارتقای کارایی افراد دارای معلولیت سه هزار و 168 مددجوی سازمان بهزیستی پرداخت شده است.
وی در پایان گفت: اجرای معافیت بیمه ای از طریق اتصال وب سرویس های سازمان بهزیستی و سازمان تامین اجتماعی میسر شده است و در حال حاضر اطلاعات 30 هزار نفر از افراد بهره مند از مشوق حمایتی به سازمان تامین برای بارگزاری در سامانه ارسال شده است.
پایان پیام /