چین
چین
اقتصادنیوز: ژاپن قرار است ناوشکنهای کارکرده را به فیلیپین بدهد تا این کشور در مقابل توسعه دریایی چین بازدارندگی خود را تقویت کند.
اقتصادنیوز: در حالی که نگرانیها از نوسانات قیمت جهانی غذا، تغییرات اقلیمی و اختلال در زنجیره تامین همچنان ادامه دارد، دو قدرت بزرگ آسیایی، چین و هند، گامهایی جدی به منظور افزایش ذخایر استراتژیک غلات برداشتهاند. این اقدامات در راستای تقویت امنیت غذایی ملی، مهار تورم و پیشگیری از بحرانهای احتمالی در آینده صورت میگیرد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، تصویری کامل از «اکرانوپلان مرموز چین» برای نخستین بار منتشر شد. شناور پرنده چین یا همان «هیولای دریای بوهای» بر اسان پدیده فیزیکی «اثر زمین» ساخته شده است که در آن هواگرد در ارتفاع بسیار پایین از سطح آب حرکت میکند. در این حالت، لایهی متراکمی از هوای فشرده زیر بالها ایجاد میشود که باعث افزایش نیروی بَرآر «lift» و کاهش پَسار «Drag» میگردد. در...
نخستین تصاویر کامل از یک پرنده عجیب و غریب در چین منتشر شد که با لقب «هیولای دریای بوهای» شناخته میشود و شباهت زیادی به «اکرانوپلان»، پروژه بلندپروازانه اتحاد جماهیر شوروی دارد.
دونالد ترامپ، رئیسجمهور آمریکا، در مذاکرات اخیر واشنگتن، اروپا را به اعمال تعرفه 17 درصدی بر صادرات مواد غذایی و محصولات کشاورزی تهدید کرد؛ تصمیمی که میتواند از شکلات بلژیکی تا روغن زیتون ایتالیایی را تحت تأثیر قرار دهد و تنشهای تجاری را به اوج برساند.
به گفته منابع آگاه، دونالد ترامپ، رئیسجمهور آمریکا، طی مذاکراتی که طی روزهای اخیر در واشنگتن برگزار شد، اروپا را تهدید کرده است که تعرفه 17 درصدی برای صادرات مواد غذایی و محصولات کشاورزی این قاره اعمال خواهد کرد.
مربی والیبال ایران با ابراز رضایت از عملکرد تیم ملی در لیگ ملتها گفت: روند فعلی تیم ملی والیبال مانند دوره ولاسکو است و من به آینده تیم ملی بسیار خوشبینم.
اقتصادنیوز: پروژه «نیم قرن با اقتصاد ایران» وارد سال پنجم شد. در این پروژه به دنبال پاسخ به این سوال هستیم که حکمرانان، سیاستگذاران، دولتمردان و فعالان اقتصادی به موضوعات و شاخصهای اقتصادی چه نگاهی داشتهاند.
سفیر جمهوری اسلامی ایران در چین در جریان سیزدهمین اجلاس جهانی صلح در پکن گفت: کشورهای قدرتمندی مانند آمریکا و متحدان منطقهای آنها، مانند رژیم صهیونیستی، به هیچوجه به قوانین پایبند نیستند، به منافع مشترک نمیاندیشند و مفهومی به نام همکاری مشترک را به رسمیت نمیشناسند.
صادرات نفت آمریکا به چین وارد بحران جدی شده و برای سومین ماه متوالی به صفر رسیده است. این توقف مداوم در صادرات، نشانهای از مشکلات و چالشهای فزاینده در روابط تجاری و بازار انرژی بین دو کشور است. ادامه این وضعیت میتواند تأثیرات گستردهای بر بازار جهانی نفت و اقتصاد هر دو کشور داشته باشد.
اقتصاددان برجسته آمریکایی با انتقاد از نقش لابی صهیونیستی در تصمیمسازیهای واشنگتن، تحریمها علیه ایران را غیرقانونی خواند.
مارک روته، دبیرکل ناتو با هشدار درباره تهدیدهای فزاینده روسیه گفت: اگر ارتش قدرتمند نسازیم، باید زبان روسی یاد بگیریم.
دنیای اقتصاد: اگر بزرگترین قدرت جهان قانون را نادیده بگیرد، چه کسی میتواند از صلح دفاع کند؟ این پرسش در آستانه بازگشت احتمالی دونالد ترامپ به کاخ سفید، دوباره زنده شده است
اقتصادنیوز: با پایان تنشهای اخیر، اقتصاد ایران در آستانه فصلی تازه ایستاده؛ فصلی بهنام پساجنگ. آیا فرصت بازسازی از راه رسیده یا چالشهای انباشته، همچنان سایه میاندازند؟